Välkommen hem

Kom in i klubben!

 

Josig träning för hela dig

Som medlem får du tillgång till allt i klubben; svettig WorkOut, återhämtande WorkIn, josig SoulFood, sinnlig SoulSurfing. Du bygger din personliga kalender utifrån en av våra riktningar, Balans, Återhämtning eller Utmaning.

Är du redo att skapa hållbara ritualer och träna smartare istället för hårdare, bli medlem! I klubben får du också rabatt på våra program, förhandstur till DayClub och inbjudan till liveklasser och hemliga delar inne i klubben.

Medlemskap: 249 kronor/månad

10 dagar gratis

Vi bjuder på 10 dagar gratis! Därefter betalar du 249 kronor/månad. Kika in och utforska det som kittlar dig, utmanar dig, lockar dig och får dig att komma hem till dig själv!

Logga in & tryck play

När du loggar in får du tillgång till alla filmade klasser, både WorkOut och WorkIn. Tryck play där du är, oavsett om det är hemma hos dig, utomhus eller på resan. I klubben (välj om du loggar in via appen eller hemsidan) väntar josiga WorkOut och WorkIn, spellistor med Soul och näringsrik SoulFood i form av recept och filosofi. Varje månad tapetserar vi om i klubben med ett nytt tema som går i takt med årstiderna och den feminina vägen. Vi fyller på med SoulSurfing som hjälper dig att lära känna dig själv, dina behov och vad som driver dig. 

Dessutom ingår en live-klass varje månad!

Bli medlem nu 

Som Queen får du tillgång till allt  

För dig som är en riktigt Queen och vet precis vad du behöver har vi skapat ett speciellt medlemskap. Du får tillgång till allt i hela SoulWork Club och rör dig fritt mellan medlemskap och program. 

Queen: 9990 kronor/år

Bli en Queen nu


 

september_2023_blogg

September månads tema: Sinnlig

I SoulWork Club följer vi naturens rytm, bladen skiftar snart färg och dagarna blir kortare. Därför är det naturligt att september är en månad att vända hem, släppa taget om det som inte längre tjänar dig och utforska vad som vill växa och ta plats!

Mer i bloggen

Tisdagsklubben: Live-klass en gång i månaden!

Möt dina coacher och andra SoulSurfers i en live-klass online första tisdagen varje månad klockan 19–19.45. Du blir inbjuden att landa bakom bröstet, i din ursprungliga kropp, det ursprungliga du. Du behöver inga redskap men en matta och något mjukt att sitta på kan vara skönt. Klassen kan alltid praktiseras av alla kroppar och intensiteten väljer du helt själv!

Tisdagsklubben
kalender

Så väljer du din kalender!

SoulSurfingen i SoulWork Club hjälper dig hitta ditt syfte med din träning och återhämtning. När du vet det blir det enklare att bygga din personliga kalender utifrån en av våra riktningar, Balans, Återhämtning eller Utmaning. 

 

Dina tre kalendrar

 Resetdagen: En kärleksfull detox    

Resetdagen är en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och ­kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Du får tillgång till recept och ritualer och kan praktisera dagen så ofta du vill. 

reset_dag

WorkOut   WorkIn   SoulFood   SoulSurfing

Klubbhuset är öppet varje dag, dygnet runt. Varje månad jobbar vi med ett tema som genomsyrar allt vi gör för att leva mer i säsong med naturen och i takt med oss själva. Som medlem får du tillgång till alla verktyg du behöver för att ställa in din kompass dagligen med oss! 

Den första i varje månad får du guidad SoulSurfing kring temat vi tillsammans utforskar och en workbook som bjuder in till både planering och reflektion.  Du får också månadens nya WorkOut, WorkIn, SoulFood-film samt en välkurerad spellista att använda både under din träning och vila! 

Som medlem får du:

 • Svettiga och roliga WorkOut´s (ny varje månad!)

 • Återhämtande WorkIn´s (ny varje månad!)
 • Inspirerande live-klasser online (varje månad!)
 • SoulFood-recept, inspiration och mindset (ny varje månad!)
 • Sinnlig SoulSurfing där du lär känna dig själv (ny varje månad!)
 • Josig workbook att skriva i (ny varje månad!)
 • Spellista att röra känslorna genom kroppen till (utifrån månadens tema)
 • Guidad Reset-dag
 • 15% rabatt på alla våra program och paket
 • Tillgång till SoulWork Clubs slutna Facebook-grupp
 • Kanske inbjudan att gå djupare när du är redo ;)

Vi bjuder på 10 dagar gratis i klubben! 

Möt dina coacher


WorkOut  

I WorkOut-klasserna i SoulWork Club fokuserar vi på att träna och svettas. Vi får upp konditionen, flåset och styrkan. Du kan alltid anpassa klasserna efter dina behov. Många av klasserna kräver inga redskap medan det i andra kan vara bra att ha tillgång till vikter, gummiband och en boll. WorkOut är effektiva klasser som ger dig tillfredställande resultat! 

workout
workin

WorkIn  

I WorkIn-klasserna fokuserar vi på återhämtning. Vi jobbar med rörlighet och andning på olika sätt. Här finns bland annat guidade meditationer, yoga-klasser och YogaNidra – guidad djupavslappning. I WorkIn-klasserna jobbar vi mjukt med kroppen och boostar din återhämtning, för vi tror på att träna smart i stället för hårt!  

SoulFood  

SoulFood handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar!  Vi tror på att äta mat som hjälper dig att upprätthålla en glasklar energi så att din kropp för de bästa förutsättningarna varje dag. I klubben finns SoulFood-recept och ritualer för att ge dig den bästa och enklaste lösningen för att äta hälsosamt utifrån dina personliga mål. 

2
3

SoulSurfing

SoulSurfing är en inbjudan att med nyfikenhet, kärlek och mod vända din uppmärksamhet hem till dig själv. Att uppmärksamma, fråga och lyssna efter svar. Vad är du sugen på? Vad är din innersta längtan? Vad gör dig trött? SoulSurfing är basen i klubben. Många kommer för träningen men stannar för just denna delen. För den gör skillnad. När du är i kontakt med din essens behöver du inte känna dig motiverad, du är i kontakt med din själ och det finns inget som är mer inspirerande än det. 

Fördjupa dig med program & paket

Som medlem har du alltid 15% rabatt på våra program. Vi har med åren skapat ett brett urval av program, alla med samma syfte, att guida dig hem till din egna josiga kärna. Du hittar dem här! När du köpt ett program har du tillgång till det i sex månader. Du får en gedigen bok att ladda ner, guidade pass och en smart plan som tar dig ända in i mål! Vill du verkligen dyka djupt, då ska du välja ett av våra paket som innehåller noga utvalda program utifrån ditt behov!

Program: Från 398 kronor  

Program & paket
program

 

 

 

 När du tror att du varit i alla rum, och upplevt allt, hittar du ett rum till, längst in i huset. Du drar de tunga, röda sammetsgardinerna åt sidan och kliver in. Först med den ena foten. Sedan med den andra.

 
Undrar du över något? Ofta har du alla svaren själv.

Men, är du ny i klubben hittar du våra A:s till dina Q:s här.

Vill du komma i kontakt med ditt SoulWork-team? Mejla oss här!