Hemmaträning som ger resultat!

Vi guidar dig steg för steg genom enkel hemmaträning som ger resultat. Med oss tränar du smartare, inte hårdare. Vår träning är enkel att följa med månadens kalender och lätt att göra var du än befinner dig. Världens bästa hemmaträning för ett hälsosamt liv på riktigt!

Som medlem i SoulWork Club får du tillgång till allt i klubben; svettig WorkOut, återhämtande WorkIn, näringsrik SoulFood och motiverande SoulSurfing.

Vi erbjuder också program för dig som vill dyka djupare och lära dig mer om till exempel meditation, mat, tung styrketräning, löpning med mera!

Medlemskap: 249 kronor/månad eller 2490 kronor/år. Ingen bindningstid. 

10 dagar gratis

Vi bjuder på 10 dagar gratis! Därefter betalar du 249 kronor/månad. Ingen bindningstid. 

Vill du köpa medlemskap med ditt friskvårdsbidrag? Använd knappen nedan:

Köp med friskvårdsbidrag


 

 


Medlemskapet värt sin vikt i guld

När du loggar in får du tillgång till alla filmade pass, både WorkOut och WorkIn. Tryck play där du är, oavsett om det är hemma hos dig, utomhus eller på resan. I SoulWork Club (välj om du loggar in via appen eller hemsidan) tränar du smartare, inte hårdare!

Som medlem i SoulWork Club får du tillgång till allt i klubben; svettig WorkOut, återhämtande WorkIn, näringsrik SoulFood och motiverande SoulSurfing. Dessutom slipper välja vad du ska träna och följer enkelt vår träningskalender designad för att maximera resultat och välmående. Med denna utforskar du även olika tema, drivkrafter och områden för personlig utveckling. En riktig game changer som gör dina resultat bestående och djupt tillfredställande!

Dessutom ingår Tisdagsklubben varje månad, där ses vi och sätter mål tillsammans!

Medlemskap: 249 kr/månad och för dig som vill spara pengar: 2490 kr/år

Bli medlen nu!

Som Queen får du tillgång till allt  

För dig som är en riktigt Queen och vet precis vad du behöver har vi skapat ett speciellt medlemskap. Du får tillgång till allt i hela SoulWork Club och rör dig fritt mellan medlemskap och program. 

Queen: 9990 kr/år

Bli en Queen nu!

maj_2024_tema

Maj månads tema: Blomstra

Vi får välja hur vi lever våra liv. Bara för att vi föddes i en resultat baserad värld betyder inte det att vi måste förvränga oss för att passa in i den. Vi kan välja en annan väg. En väg som när istället för att svälta, en väg som låter dig blomstra!

Mer i bloggen

Tisdagsklubben: Vi ses live en gång i månaden!

Möt dina coacher och andra SoulSurfers live online. Här sätter vi tonen för månaden, ser till att de där vanliga ursäkterna inte kommer i vägen och hyllar varandras mål samtidigt som vi njuter av resan. Tillsammans!

14
1

Träna smart med vår kalender 

Hur många gånger har inte träningen blivit av för att du fastande i tanken på vad du skulle träna. Och hur ofta uteblir dina resultat för att du helt enkelt bara gör mer av det du brukar. Att träna smart är en konst, de flesta missar och gör ofta för mycket eller för litet. Som medlem följer du enkelt vår träningskalender designad för att maximera resultat och välmående. Varje månad utforskar vi också olika tema, drivkrafter och områden för personlig utveckling. En riktig game changer som gör dina resultat bestående och djupt tillfredställande!

 Resetdagen: Biohacking & ritualer

Resetdagen är en manual packad med ritualer och biohacks som tar dig från good to great. Som medlem i SoulWork Club får du både kunskap och inspiration att skräddarsy dina vanor så att de tjänar dig där du befinner dig i livet. Reset dagen kan göras en gång i veckan, en gång i månaden eller många bäckar små en vana i taget året om!

reset_dag

 

Som medlem i klubben får du:

  • Svettiga och smarta träningspass (ett nytt varje månad!)

  • Återhämtande pass (ett nytt varje månad!)

  • Livesession för motivation (varje månad!)

  • Recept, inspiration och matplaner (nytt varje månad!)

  • Reflektion där du lär känna dig själv (ny varje månad!)

  • Workbook att skriva och planera i

  • Kurerad musik efter månadens tema (skattkista för musikälskaren)

  • Reset manual med ritualer och biohacks

  • 15% rabatt på alla våra program och paket

  • Träna med andra oavsett var du befinner dig, vår gemenskap är stark!

Möt dina coacher


 

Grundpelarna i SoulWork Club


WorkOut  

I WorkOut-klasserna fokuserar vi främst på styrka, kondition och ibland koordiantion. Fokus är stressa kroppen så att den utmanas och därmed utvecklas. Du kan alltid anpassa klasserna efter dina behov. Många av passen kräver inga redskap medan det i andra kan vara bra att ha tillgång till vikter, gummiband eller en boll. WorkOut är effektiva klasser som gör dig stark!

5
wi_

WorkIn  

I WorkIn-klasserna fokuserar vi på återhämtning. Något många inte får till idag vilket gör att resultaten uteblir då det blir för mycket stress som istället endast bryter ner. Fokus är att aktivera den del av nervsystemet som fokuserar på matsmältning, reparation och föryngring. Du guidas genom meditation, andningsövningar, yoga, flossing, djupavslappning med mera. Detta är nyckeln för mångas fantastiska resultat i klubben. Desto djupare återhämtning, desto mera kraft och fokus - de går hand i hand.

SoulFood  

Du är inte vad du äter, du är näringen du tar upp. Många av våra deltagare åt hälossamt utan resultat. SoulFood handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar!  Vi tror på att äta varierat och ge din kropp de bästa förutsättningarna för att kunna tillgodoräkna dig näringen. Som medlem får du vår matbibel fylld med kunskap, hacks och recept. Du har även tillgång till ett helt bibliotek av recept och inspirationsfilmer som medlem.

10
soulsurfing_

SoulSurfing

SoulSurfing är en inbjudan att med nyfikenhet, kärlek och mod vända din uppmärksamhet hem till dig själv. Att uppmärksamma, fråga och lyssna efter svaren. Vad är du sugen på? Vad är din innersta längtan? Vad gör dig trött? SoulSurfing är drivkraften i klubben. Många kommer för träningen men stannar för just denna delen. För den gör skillnad. När du är i kontakt med din kärna behöver du inte känna dig motiverad, du är i kontakt med din själ och det finns inget mer kraftfullt. Du är kraften!

Fördjupa dig med program & paket

Som medlem har du alltid 15% rabatt på våra program. Vi har med åren skapat många framgångsrika program, alla med samma syfte, att ge dig kunskap och disciplin att skapa en ny kärleksfull vana. Du hittar dem här! När du köpt ett program har du tillgång till det i sex månader. Du får en gedigen bok att ladda ner, guidade pass och en smart plan inte bara tar dig över mållinjen utan ger dig bestående hälsosamma vanor. En investering för livet!

Program: Från 398 kronor  

Program & paket
program
ssss_ssss

Secret SoulSister Society

Ssss är en privat klubb. Invitation only!

Här guidas du genom tekniker som tar dig hem till din egen josiga kärna. Här spelar vi för tillfredställelse, inte för att vinna. Alla våra medlemmar i klubben får så småningom en personlig inbjudan hit. 

Game On?

Undrar du över något? Ofta har du alla svaren själv.

Men, är du ny i här hittar du våra A:s till dina Q:s här.

Vill du komma i kontakt med ditt SoulWork-team? Mejla oss här!