Välkommen hem

10 dagar gratis

 

 

 

 

Välkommen hem

 

Josig träning för hela dig

I SoulWork Club väntar josig träning för hela dig! Vägen är genom kroppen, sinnena, och känslorna. I vår klubb finns inte rum för press och perfektion. Men vi har sett till att skapa gott om utrymme för livet och lusten! Vi guidar dig genom den ultimata upplevelsen av fysisk, mental och emotionell hälsa. Oavsett vilken dörr du väljer erbjuder vi WorkOut, WorkIn, SoulFood och SoulSurfing för varje dag. 

Det finns tre medlemskap i SoulWork Club. Som medlem får du nyckel till klubben, där en värld av josig tillfredställande träning, vila, mat, månadstema och mycket mer, väntar dig. Diva är medlemskapet för dig som vill ha det där extra, fördjupningen, utmaningen och tillgång till ett valfritt program per månad. För dig som vill ha kakan och äta den, som är redo att spränga gränser och utmana förlegade strukturer väntar vårt åtråvärda medlemskap Queen. Det är allt du kan drömma om och lite till.

Vilken dörr väljer du?

Du kan alltid testa 10 dagar gratis som medlem! Passa på att kika in i alla rum och hitta det som kittlar dig, det som utmanar dig, lockar dig och allt som får dig att komma hem till dig själv.

För dig som säger ja till dig själv

Som Medlem får du tillgång till både svettig WorkOut och återhämtade WorkIn, vårt SoulFood-bibliotek med både filosofi och enkla recept, SoulSurfing som knyter an till din lust och ritualer för vår gemensamma reset-dag. Prova nu och få de första 10 dagarna gratis!


Detta medlemskap ger dig nyckeln till huvudentrén. Välkommen in i klubben! Du guidas genom ett nytt, sinnligt tema varje månad. Våra medlemmar väljer månadens affirmation, sätter tillfredställande mål och uppnår dem tack vare färre beslut och mer action! Med vår grymma månadskalender går du från att planera till att leva ett tillfredställande liv.

10 dagar gratis!

Investering:  249 kr/mån eller 2490 kr/år.

Välkommen hem!

Bli medlem

För dig som vill ha det där extra

Som Diva får du allt som medlemmar får, plus det där extra. Varje månad får du välja fritt bland våra program och aktivera ett av dem för att flyga högre, dyka djupare eller sugas in i något nytt, kittlande. Du väljer och vrakar fritt bland alla våra program som den diva du är! 

Diva-medlemskapet ger dig tillåtelse att utforskaSkon är symbolen för nyfikenheten och lusten. Kanske är du sugen på att utforska din sinnliga, sexiga sida med Strong Mama? Eller dyka djupt i den josiga vilan? Kanske vill du en gång för alla lära dig springa? Då finns våra program för dig. Varje månad väljer du vilket program du vill lägga till som den diva du är! 

Investering: 449 kr/mån

Välkommen att ta plats här!

Bli Diva

För dig som vill ha allt

Som Queen finns inga begränsningar. Du har tillgång till allt i hela SoulWork Club och rör dig fritt mellan alla pass och program. Plocka russinen ur kakan, förkovra dig inom områden som både lockar och utmanar dig. Livet är för kort för självtvivlet. Du får också VIP-inbjudningar till våra event och förhandstur när vi släpper nya produkter.

En Queen i vår klubb är beslutsam. Hon bär sin krona med stolthet och vet precis vad som behövs. Samtidigt är hon löjligt rolig. Hon kan lysa upp ett helt rum. Hon är oemotståndlig. Hon är självsäker samtidigt som hon genuint bryr sig om vad andra tycker. Hon gör det hellre tillsammans än på sitt sätt. Hon lyssnar innan hon pratar och hon tar beslutet innan hon vet att det finns något att besluta om. Hon viker inte undan, backar inte och kämpar inte. 

Investering: 999 kr/mån

Ditt ljus lyser upp världen, låt aldrig någon dämpa det!

Bli Queen

lymfmassage

I SoulWork Club får du:

  • WorkOut

  • WorkIn
  • SoulFood-recept och inspiration
  • SoulSurfing
  • Ny kalender varje månad
  • Ny spellista varje månad
  • Ny workbook varje månad
  • Ritualer för din Reset-dag varje månad
  • Tillgång till SoulWork Clubs slutna Facebook-grupp
  • Tillgång till fördjupande program (för Divor och Queens)

Vi bjuder på 10 dagar gratis i klubben! 

Testa gratis i 10 dagar

Dingdong!

Vill du komma i kontakt med oss?
Klicka på ringklockan!

kontakt

När du tror att du varit i alla rum, och upplevt allt, hittar du ett rum till, längst in i huset. Du drar de tunga, röda sammetsgardinerna åt sidan och kliver in. Först med den ena foten. Sedan med den andra.

Proj-DAYCLUB-logo-11-sept-Ssss