Undrar du över något speciellt?

– här är våra A:s till dina Q:s!

Behöver jag ett gym medlemskap för att göra passen?

Nej! Om du vill göra passen på ett gym kan du absolut göra det men det krävs inte! Du kan träna hemma, i parken, var du än känner för det. Vissa program kräver utrustning som flexband, hopprep eller en yogamatta. De flesta redskap kan även bytas ut mot sånt de flesta har hemma.

Vilken typ av träning ingår i Membership?

Med Membership får du tillgång till hela bredden av vår träning. Allt ifrån djup guidad avslappning till högintensiva pass som utmanar hela dig. Du hittar pass med hög intensitet, styrke fokus, uthållighet, rörlighet, yoga, aktiv återhämtning, andnings fokus samt meditationer. Passen är generellt indelade i WorkOut och WorkIn. WorkOut gör av med energi och WorkIn fyller på din energi. Tillsammans får du en holistisk träning.

Vilken form behöver jag vara i för att kunna ta del av SoulWorks medlemskap och program?

Träningen är utformad för att passa alla nivåer.  Det är en blandning av hög intensitet, styrka, motstånd och explosiv träning. Beroende på din nivå och dagsform kan du välja mellan olika alternativ i passen. Din coach går igenom olika alternativ så att du kan anpassa och skräddarsy träningen utifrån dina behov. På så sätt kan du också jobba med samma pass en längre tid och fortsätta att utmana dig :)  Välj de tuffare alternativen för kontinuerliga framsteg och långsiktiga resultat.

Hur lång är passen?

Passen är mellan 10-40min långa. Vi erbjuder medvetet både korta och längre pass så att du ska kunna passa in SoulWork i din vardag. På samma sätt som vi erbjuder både WorkOuts och WorkIns, kombinationen av dessa två hjälper dig att både tona din kropp och öka din energi på samma gång. Våra pass och program handlar om att träna smartare, inte hårdare! Det bästa av båda världarna är vad som hjälper dig att få resultat.

Vilka redskap behöver jag för passen?

De flesta pass kräver inga redskap. I vissa pass jobbar vi med flexband, hopprep och lättare vikter. Oftast är det sånt du har hemma eller billiga redskap att investera i!

Är hela passet filmat?

Ja! Du trycker bara på play sen blir du guidad av en SoulWork coach genom hela passet! Vi gör det tillsammans med DIG!

Finns det pass med fokus på rörlighet och återhämtning?

Ja! Vi lägger stor vikt på återhämtning och rörlighets träning för att förhindra skador , skapa mer kvalitativ träning och aktiv återhämtning.

Vad är Simplero ID?

Ditt Simplero-ID är ditt användarnamn. Simplero är vår plattform och du får ett Simplero ID samt ett lösenord när du registrerar dig. Har du glömt ditt Simplero-ID eller lösenord? Klicka bara på "Logga in" så kan du skicka det till din e-post.

Hur håller jag mig motiverad?

I vår privata SoulWork Club delar dina coacher personliga tips för motivation och inspiration. Vi guidar dig även genom SoulSurfing som är en av våra grundpelare i SoulWork. Här guidas du genom enkla och effektiva övningar så som tacksamhets dagbok, 3minuters meditationer och skriv övningar för att komma närmare din djupaste längtan! I våra program får du en bok där vi dyker extra djupt i dessa delar! Du kan också hämta inspiration varje vecka från SoulWork Club FB sidan och vår Instagram.

Får jag inspiration och kunskap kring mat, rutiner och rörelse via SoulWorkClub?

Ja! En av de många fantastiska delarna av denna klubb är all information, utbildning och vägledning. Dina tränare hjälper dig att lära dig att skapa en hållbar, hälsosam livsstil. Våra olika program täcker alla typer av cardio, hur du hittar din maximala hjärtfrekvens, andningstekniker, makronäringsämnen, tips om hälsosam kost och så mycket mer beroende på dina behov och önskemål.

Hur kommer jag igång med ett program?

Du hittar alla våra program HÄR! Några är på Svenska och några på Engelska. Välj ett program, klicka på kom igång så skapar du ett konto och får omedelbart tillgång till hela programmet. Varje program är en engångsinvestering och du har tillgång till det i hela 9 månader.

SoulFood: Räknar man kalorier där och hur funkar det?

I våra program jobbar vi med SoulFood. Den personliga SoulFood-guiden innehåller information om hur du anpassar måltiderna utifrån en persons vikt, aktivitetsnivå och mål. Vi föreslår att du väljer den plan som passar dina personliga behov, eftersom varje person behöver olika mängder mat baserat på de faktorer som nämns ovan. Det är helt upp till dig och dina målsättningar om du vill utgå från kalorier eller ej. SoulFood är också så mycket mer!

I vilka länder finns SoulWork Club?

SoulWork Club är för närvarande tillgängligt över hela världen via vår webbplats

Hur går jag med i SoulWork Club?

Du kan välja ett specifikt program och/eller att bli medlem där du får tillgång till flera olika pass att välja mellan. Oavsett vilken du väljer så blir du medlem i vår privata SoulWorkClub FB grupp där du kan ställa direkta frågor till din coach och andra som SoulSurfers! Du kan också hitta andra SoulWork Surfers på Instagram, söka på taggen #soulworkclub.Missa inte vårt josiga SoulWork nyhetsbrev där vi skickar exklusiva månatliga tips, vänligen registrera dig längst ned på denna sida.

Vilken typ av mat ingår i SoulFood-guiderna?

SoulFood fokuserar på naturliga och oprocessade livsmedel. Vi tror på att äta mat som hjälper dig upprätthålla en glasklar energi så att din kropp för de bästa förutsättningarna varje dag! SoulFood handlar inte om att begränsa mat eller gå på en "diet", det handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar!.

Är SoulFood anpassat för alla preferenser?

Varje dag finns det tre huvudmåltider och 1-3 mellanmål: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och mellanmål efter träningen. Du får en uppsättning recept att välja mellan och vi föreslår att du gör en måltidsplan för hela veckan. Vi har valt denna struktur av måltider för att möjliggöra förberedelse av måltider och för att hjälpa dig spara pengar. Vi har skapat SoulFood-måltider för att ge dig den bästa och enklaste lösningen för att äta hälsosamt utifrån dina personliga mål. och enligt dina mål. Recepten och SoulFood fungerar för alla, du kan välja att äta växtbaserat, vegetariskt, glutenfritt och såklart anpassa efter allergier och preferenser.

Kommer programmen med musik?

Vi har valt att skapa pass utan musik så att du själv kan variera mellan olika spellistor och preferenser. Som SoulWork Club medlem får du tillgång till våra spellistor (via Spotify). Du väljer musik och trycker sen PLAY på träningspasset :) Våra spellistor är naturligtvis valfria så du kan skapa egna spellistor utifrån humör och lust, smaken är ju som baken ;)