FAQ

Undrar du över något?

Oftast har du alla svaren själv! Men är du ny i klubben hittar du våra A:s till dina Q:s här. 

Vad skiljer de olika medlemskapen åt?

I klubben kan du välja mellan tre olika dörrar beroende på vad du är sugen på. I medlemskapet som är dörren rakt fram får du tillgång till hela vår grundfilosofi med WorkOut, WorkIn, SoulSurfing och SoulFood. Detta är basen i vår klubb och här lägger du grunden för att träna smart istället för hårt samtidigt som du bygger ritualer får ett tillfredställande liv. Varje månad jobbar vi med ett nytt tema som går i linje med säsong och natur.

Dörren till vänster är vårt Diva medlemskap. Du får allt som våra vanliga medlemmar får + att du varje månad kan välja att få full tillgång till ett valfritt program. Detta är för dig som vill fördjupa dig inom något av våra teman eller befinner dig i en fas i livet du då vill skräddarsy din träning lite extra. Du kanske är gravid, skadad, just fött barn eller vill lära dig hur du ska träna under mensens olika faser. Då är Diva medlemskapet för dig!

Dörren till höger ger dig nyckeln till hela huset. Som Queen får du tillgång till ALLT vi har att erbjuda. Alla våningar, alla rum låses upp.Du kan surfa mellan våra olika rum, ha kakan och äta den. Du får också VIP inbjudningar till våra event och förhandstur när vi släpper nya produkter.

Oavsett vilken dörr du väljer så blir du medlem i vår privata SoulWorkClub FB grupp där du kan ställa direkta frågor till din coach och andra som SoulSurfers! Du kan också hitta andra SoulWork Surfers på Instagram, söka på taggen #soulworkclub och höra om deras upplevelser i klubben.

Kan jag göra alla pass hemma?

Ja! Alla pass är anpassade så att du kan göra dem var du än befinner dig. Vissa pass kräver utrustning som flexband, hopprep, yogamatta eller hantlar. Men även i dessa pass bjuds du in att vara kreativ och ta det du har nära tillhands!

Vilka redskap behöver jag för passen?

De flesta pass kräver inga redskap. I vissa pass jobbar vi med flexband, hopprep och lättare vikter. Oftast är det sånt du har hemma eller billiga redskap att investera i! När du är aktiv medlem får du en lista på saker som vi gillar att ha hemma när vi tränar så att du enkelt kan se över om det är något redskap du vill investera i.

Hur långa är passen?

Passen är mellan 5-40min långa. Vi erbjuder medvetet både korta och mellan långa pass så att du ska kunna passa in SoulWork i din vardag. De gånger du har mer tid kan du enkelt kombinera passen för att skapa ett längre pass.

Är det musik i passen?

Musik är en väldigt stor del av SoulWork Club. Med musiken rör vi känslorna genom kroppen. Därför är det viktigt att du själv kan välja musik utifrån dina behov för dagen. Därför har vi valt att skapa pass utan musik så att du själv kan variera mellan olika spellistor och preferenser. Som SoulWork Club medlem får du tillgång till våra spellistor (via Spotify, har du inte Spotify kan du tex använda SoundCloud eller den musiktjänst som passar dig bäst). Du väljer musik och trycker sen PLAY på träningspasset. Våra spellistor är naturligtvis valfria så du kan skapa egna spellistor utifrån humör och lust, smaken är ju som baken.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja! Använd ditt friskvårdsbidrag. SoulWork Club är godkänd som leverantör av friskvård och ansluten till de större aktörerna ePassi, Actiway och Wellnet.

Kan jag betala månadsvis?

Absolut, det går hur bra som helst! du har ingen bindningstid och kan säga upp ditt medlemskap när du vill. (En liten varning bara.. det finns rum i klubben som låses upp för dedikerade medlemmar. Avslutar du ditt medlemskap börjar du om på ruta ett ;).

Vad är Simplero ID?

Ditt Simplero-ID är ditt användarnamn. Simplero är vår plattform och du får ett Simplero ID samt ett lösenord när du registrerar dig. Har du glömt ditt Simplero-ID eller lösenord? Klicka bara på "Logga in" så kan du skicka det till din e-post.

Behöver jag vara i någon speciell form för att gå med i klubben?

Träningen är utformad för att passa alla nivåer.  Det är en blandning av hög intensitet, styrka, motstånd och explosiv träning. Beroende på din nivå och dagsform kan du välja mellan olika alternativ i passen. Vi går igenom olika alternativ så att du kan anpassa och skräddarsy träningen utifrån dina behov. På så sätt kan du också jobba med samma pass en längre tid och fortsätta att utmana dig! Jobba i takt med dig själv så får du kontinuerliga framsteg och långsiktiga resultat.

Vad är DayClub?

DayClub är eventet då vi ses IRL och festar som om det inte fanns någon morgondag! Som medlem får du förhandstur till DayClub biljetterna (säljer ofta slut snabbt). Man vet aldrig vad dagen bjuder på och vi gör aldrig samma DayClub två gånger. Ibland är det stora event med DJ och discobelysning, andra gånger mindre event med inriktning på vila. Den röda tråden genom alla våra DayClubs är Soul och Sisterhood!

Vad betyder SoulFood?

SoulFood handlar inte om att begränsa mat eller gå på en "diet", det handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar! SoulFood fokuserar på naturliga och oprocessade livsmedel. Vi tror på att äta mat som hjälper dig upprätthålla en glasklar energi så att din kropp för de bästa förutsättningarna varje dag!

Vi har skapat SoulFood recept och ritualer för att ge dig den bästa och enklaste lösningen för att äta hälsosamt utifrån dina personliga mål. SoulFood fungerar för alla oavsett om du äter växtbaserat, vegetariskt, glutenfritt eller någon annan kosthållning. Soulfood är en livsstil som inspirerar till njutning och tillåtelsen att känna djup josig mättnad. Vi ger dig våra bästa recept och ritualer både genom film, bild och text!

Vad betyder SoulSurfing?

SoulSurfing är en inbjudan att med nyfikenhet, kärlek och mod vända din uppmärksamhet hem till dig själv. Att uppmärksamma, fråga och lyssna efter svar. Vad är du sugen på? Vad är din innersta längtan? Vad gär dig trött. SoulSurfing är basen i klubben. Många kommer för träningen men stannar för just denna delen. För den gör skillnad. När du är i kontakt med din essens behöver du inte känna dig motiverad, du är i kontakt med din själ och det finns inget som är mer inspirerande än det. Som allt annat kräver även SoulSurfing sin träning. Precis som när du vill lära dig springa eller stå på händer. Det är svårt i början tills det blir lätt. Sen känns det konstigt att göra något som inte är i linje med din själ.

Vad är skillnaden mellan WorkOut och WorkIn?

Som SoulWork-medlem får du tillgång till hela bredden av vår träning. Allt ifrån djup guidad avslappning till högintensiva pass som utmanar hela dig. Du hittar pass med hög intensitet, styrke fokus, uthållighet, rörlighet, yoga, aktiv återhämtning, andnings fokus samt meditationer och guidad avslappning/yoga nidra. Passen är indelade i WorkOut och WorkIn. Workout gör av med energi och WorkIn fyller på din energi. Tillsammans får du en holistisk träning.

Vad gör man på en reset-dag?

Den 20:e varje månad har vi vår gemensamma resetdag. Resetdagen är en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Detta fokuserar vi på den 20e varje månad genom både WorkIn och Workout, kärleksfulla ritualer, SoulSurfing och näringsrik SoulFood!  Som en dags detox en gång i månaden. Du väljer själv vad du väljer att fokusera på. En dag i månaden blir många bäckar små, innan du hunnit blinka har du haft 12 dagar detox på ett år utan att riktigt behövt jobba så hårt!

Dingdong!

Vill du komma i kontakt med oss?
Klicka på ringklockan!

kontakt

Följ SoulWork Club på Instagram 

Dela din mäktiga resa och josiga tillvaro med oss och alla andra SoulSurfers! Tagga @soulwork_club och #soulworkclub.