Support

Undrar du över något?

Oftast har du alla svaren själv! Men är du ny i klubben hittar du våra A:s till dina Q:s här. 

Vad ingår i ett medlemskap i SoulWork Club?

Klubben är öppen varje dag, dygnet runt. Varje månad jobbar vi med ett tema som genomsyrar allt vi gör för att leva mer i säsong med naturen och i takt med oss själva. Som medlem får du tillgång till alla verktyg du behöver för att ställa in din kompass dagligen med oss! 

Den första i varje månad får du guidad SoulSurfing kring temat vi tillsammans utforskar och en workbook som bjuder in till både planering och reflektion.  Du får också månadens nya WorkOut, WorkIn, SoulFood-film samt en välkurerad spellista att använda både under din träning och vila. 

Som medlem får du:
  • Ett stort bibliotek av filmade WorkOut-klasser

  • Ett stort bibliotek av filmade WorkIn-klasser
  • Regelbundna live-klasser online
  • SoulFood-recept och inspiration
  • SoulSurfing
  • Spellista varje månad
  • Workbook varje månad
  • Ritualer för din reset-dag
  • 15 procent rabatt på fördjupande program och paket
  • Tillgång till SoulWork Clubs slutna Facebook-grupp

Börja träna nu!

Halva priset första månaden för nya medlemmar

Hur får jag min kalender?

I klubben finns en varje månad en ny kalender som du kan inspireras av. Föj den eller plocka det du känner. Det finns även en tom så att du kan göra en helt egen. Du hittar den under SoulSurfing i Medlemskapet.

Våra pass är skapade från många års erfarenhet inom träning i kombination med den senaste forskningen. Vårt motto är träna smartare – inte hårdare!

 

Vem är programmen för?

Programmen är för dig som vill dyka djupare inom ett specifikt område och ge dig själv en boost med hållbar effekt! För dig som är gravid, för dig som är sugen på en riktig utmaning, eller behöver börja från grunden. För dig som vill ha mer glow eller för dig som vill springa snabbare. Du erbjuds också olika paket som följsamt vägleder dig till mer tillfredställelse utifrån där just du befinner dig idag!

Till program & paket

Kan jag göra alla klasser hemma?

Ja! Alla klasser är anpassade så att du kan göra dem var du än befinner dig. Vissa klasser kräver utrustning som flexband, hopprep, yogamatta eller hantlar. Men även i dessa klasser bjuds du in att vara kreativ och ta det du har nära tillhands!

Vilka redskap behöver jag för klasserna?

De flesta klasser kräver inga redskap. I vissa klasser jobbar vi med flexband, hopprep och lättare vikter. Oftast är det sånt du har hemma eller billiga redskap att investera i! När du är aktiv medlem får du en lista på saker som vi gillar att ha hemma när vi tränar så att du enkelt kan se över om det är något redskap du vill investera i.

Hur långa är klasserna?

Klasserna är mellan 5 och 40 minuter långa. Vi erbjuder medvetet både korta och mellanlånga klasser så att du ska kunna passa in SoulWork i din vardag. De gånger du har mer tid kan du enkelt kombinera klasserna för att skapa ett längre pass.

Är det musik i klasserna?

Musik är en väldigt stor del av SoulWork Club. Med musiken rör vi känslorna genom kroppen. Därför är det viktigt att du själv kan välja musik utifrån dina behov för dagen. Därför har vi valt att skapa pass utan musik så att du själv kan variera mellan olika spellistor och preferenser. Som SoulWork Club medlem får du tillgång till våra spellistor (via Spotify, har du inte Spotify kan du tex använda SoundCloud eller den musiktjänst som passar dig bäst). Du väljer musik och trycker sen PLAY på träningspasset. Våra spellistor är naturligtvis valfria så du kan skapa egna spellistor utifrån humör och lust, smaken är ju som baken.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja! Använd ditt friskvårdsbidrag. SoulWork Club är godkänd som leverantör av friskvård och ansluten till de större aktörerna ePassi, Actiway och Wellnet.

Vid köp anger du ditt personnummer som sen kommer på kvittot som din arbetsgivare behöver.

Mer om friskvårdsbidrag

Kan jag betala månadsvis?

Absolut, det går hur bra som helst vid Medlemskap. Programmen är dock en engångsbetalning. I medlemskapet har ingen bindningstid och kan säga upp det när du vill. (En liten varning bara.. det finns rum i klubben som låses upp för dedikerade medlemmar. Avslutar du ditt medlemskap börjar du om på ruta ett ;).

Vad är Simplero ID?

Ditt Simplero-ID är ditt användarnamn. Simplero är vår plattform och du får ett Simplero ID samt ett lösenord när du registrerar dig. Har du glömt ditt Simplero-ID eller lösenord? Klicka bara på "Logga in" så kan du skicka det till din e-post.

Behöver jag vara i någon speciell form för att gå med i klubben?

Träningen är utformad för att passa alla nivåer.  Det är en blandning av hög intensitet, styrka, motstånd och explosiv träning. Beroende på din nivå och dagsform kan du välja mellan olika alternativ i passen. Vi går igenom olika alternativ så att du kan anpassa och skräddarsy träningen utifrån dina behov. På så sätt kan du också jobba med samma pass en längre tid och fortsätta att utmana dig! Jobba i takt med dig själv så får du kontinuerliga framsteg och långsiktiga resultat.

Vad är DayClub?

DayClub är eventet då vi ses IRL och festar som om det inte fanns någon morgondag! Som medlem får du förhandstur till DayClub biljetterna (säljer ofta slut snabbt). Man vet aldrig vad dagen bjuder på och vi gör aldrig samma DayClub två gånger. Ibland är det stora event med DJ och discobelysning, andra gånger mindre event med inriktning på vila. Den röda tråden genom alla våra DayClubs är Soul och Sisterhood!

Vad betyder SoulFood?

SoulFood handlar inte om att begränsa mat eller gå på en "diet", det handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar! SoulFood fokuserar på naturliga och oprocessade livsmedel. Vi tror på att äta mat som hjälper dig upprätthålla en glasklar energi så att din kropp för de bästa förutsättningarna varje dag!

Vi har skapat SoulFood recept och ritualer för att ge dig den bästa och enklaste lösningen för att äta hälsosamt utifrån dina personliga mål. SoulFood fungerar för alla oavsett om du äter växtbaserat, vegetariskt, glutenfritt eller någon annan kosthållning. Soulfood är en livsstil som inspirerar till njutning och tillåtelsen att känna djup josig mättnad. Vi ger dig våra bästa recept och ritualer både genom film, bild och text!

Vad betyder SoulSurfing?

SoulSurfing är en inbjudan att med nyfikenhet, kärlek och mod vända din uppmärksamhet hem till dig själv. Att uppmärksamma, fråga och lyssna efter svar. Vad är du sugen på? Vad är din innersta längtan? Vad gär dig trött. SoulSurfing är basen i klubben. Många kommer för träningen men stannar för just denna delen. För den gör skillnad. När du är i kontakt med din essens behöver du inte känna dig motiverad, du är i kontakt med din själ och det finns inget som är mer inspirerande än det. Som allt annat kräver även SoulSurfing sin träning. Precis som när du vill lära dig springa eller stå på händer. Det är svårt i början tills det blir lätt. Sen känns det konstigt att göra något som inte är i linje med din själ.

Vad är skillnaden mellan WorkOut och WorkIn?

Som SoulWork-medlem får du tillgång till hela bredden av vår träning. Allt ifrån djup guidad avslappning till högintensiva pass som utmanar hela dig. Du hittar pass med hög intensitet, styrke fokus, uthållighet, rörlighet, yoga, aktiv återhämtning, andnings fokus samt meditationer och guidad avslappning/yoga nidra. Passen är indelade i WorkOut och WorkIn. Workout gör av med energi och WorkIn fyller på din energi. Tillsammans får du en holistisk träning.

Vad gör man på en reset-dag?

Resetdagen är en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Detta fokuserar vi på genom både WorkIn och Workout, kärleksfulla ritualer, SoulSurfing och näringsrik SoulFood! Du väljer själv vad du väljer att fokusera på och kan som medlem praktisera dagen hur ofta du vill.

Hur använder jag appen?

Ladda ner appen Simplero. Du hittar den här för iOS och här för android. Logga in med dina användaruppgifter och välj att gå in i Klubben. Här finns all WorkOut, WorkIn, SoulFood, spellistor, din workbook och mycket mer. Du kan ladda ner vilka pass du vill för att kunna trycka play offline. 

Kan jag ge SoulWork i present?

Ja, samtliga program och Medlemskap kan ges som present. I orderformuläret vid köp finns en liten ikon av present vid medlem, klicka i den och sen anger du datum och meddelande till den som skal ha gåvan. Presenten aktiveras då på önskad dag/tid med ditt meddelande.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Logga in på sidan och gå till Ditt konto i menyn (https://www.soulworkclub.com/purchases) Välj Purchases och den lilla gröna rutan "Paid" vid Medlem. Här ändrar du eller säger upp ditt medlemskap.

Hur ändrar jag min prenumeration mellan års och månadsmedlem?

Logga in och gå till ditt konto  under Purchases hittar du Medlem, Klicka på den lilla gröna rutan Paid

Klicka i önskat val och avsluta med Åndra plan!

Dingdong!

Vill du komma i kontakt med oss?
Klicka på ringklockan!

kontakt

Följ SoulWork Club på Instagram 

Dela din mäktiga resa och josiga tillvaro med oss och alla andra SoulSurfers! Tagga @soulwork_club och #soulworkclub.