Johanna Hector längtade efter
lustfylld träning & skapade SoulWork Club

 

Johanna Hector är pionjär och konceptutvecklare inom inom den globala fitness- och wellnessindustrin och driver i dag tre framgångsrika bolag. Hon har förutom SoulWork Club etablerat Global Yoga och skapat nya koncept åt etablerade varumärken som Sats, Nelly, Nike, Asia Spa, Svensk Hälsokost med flera.

Redan tidigt blev Johanna Hector förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon fortsätter att utbilda sig och utvecklas för att fylla sin egen bägare så att den naturligt strömmar över till elever, deltagare och nyfikna. Johanna Hector har studerat med bland annat Cyndi Lee, Shiva Rea, Paul Grilley, Sarah Powers, Ana Forrest, Gurmukh, Gabrielle Roth och Maty Ezraty. Under tio år var hon  NIKE Elite-tränare i Europa och jobbade med konceptutveckling, utbildning av tränare, masterclasses inom yoga, pilates och funktionell träning. Hon var också tränare och utbildare för Les Mills Norden. 

Johanna Hector är mamma till tre döttrar och balanserar dagligen föräldraskap, kärleksrelation och entreprenörskap. Hon är djupt dedikerad och intresserad av att inte bara få det att fungera utan också  njuta av alla dessa tre roller ärligt och fullt ut. Det är här den feminina vägen, turn on och tillfredställelse kommer in i bilden. 

SoulWork Club utvecklades och föddes 2018 ur dessa tankar. Målet var att skapa en onlineklubb med lustfylld träning som fick kroppen att svettas och själen att stråla, ihop med josig återhämtning, näringsrik mat och transformerande reflektion. Drömmen var att göra det tillsammans med hennes favorittränare och- företagare.

I dag är SoulWork Club just den platsen och klubben är fylld av SoulSurfers från hela landet som dagligen praktiserar WorkOut och WorkIn, möts i SoulSurfing, lagar SoulFood och har en stark gemenskap. 

 

Bli medlem

Johann Hector har synts i och samarbetat med:

loggor_johannahector

Dina coacher i klubben

Johanna Hector

Mitt motto är "träna smartare, inte hårdare”.  Som trebarns-mamma och egenföretagare är det en nyckel! Jag vill längta till passen, bli guidad,  känna lust och få resultat! Jag vill ha ett avslappnat sinne, passionerad själ och en fri och frisk kropp! Jag är här för att hjälpa dig bli den fulla versionen av DIG. Det är inte en slump att du är här, just nu… Jag ser fram emot att utmanas och ha kul tillsammans här i SoulWork Club! Vi ska utforska och leka med rörelse, mat och andra fantastiska verktyg. Nu kör vi!

Ida B Olsson

Jag vill vara den absolut bästa versionen av dig själv! Min dröm är, och har alltid varit, att inspirera och guida människor – dig – till att finna sin egen lycka och väg till en god hälsa. Genom mina år som coach har jag förstått att det inte bara handlar om att lyfta tungt eller springa fort. Det handlar om helheten, att sova bra, äta näringsrikt, återhämta sig, jobba med rörlighet och att tanka sin knopp full med kärlek. I SoulWork Club har vi ingredienser för att du ska kunna koka ihop ditt gyllene recept. Vi ses i klubben!

 

Paulina Friberg

Jag har tillbringat de senaste 5 åren som personlig tränare i Göteborg och  jag älskar det! När det kommer till resultat handlar det till 80% om vad du äter och 20% hur du tränar. Samtidigt är träning mycket mer än bara fysisk rörelse, det är också en direkt länk till känslor och tankar, ja SOUL!

Mitt mål är att hjälpa dig hitta DIN väg och att ge dig verktygen för att förändra din fysiska kropp. Så du kan känna den fantastiska känslan som kommer med att vara the best you!

Lindah Kallerdahl

Jag har arbetat som professionell sångerska sedan 2001 och lärt ut andningslära och tonsäkerhet i 20 år.
Jag är också Reikimaster samt lärd i Shamansk och Intuitiv healing. I min lokal i centrala Göteborg leder jag samtal i andlig medvetenhet och undervisar i Reiki, ton och intuitiv healing samt röstvård. I SoulWork Club är Lindah Kallerdahl coach i programmet SoulVoice. 

Karin Haglund

Jag brinner för att vi ska hitta tillbaka till vår kropp, vårt tempel, vår plats där vi bor. Att lära sig lyssna inåt, få kontakt med vår egen inre guide och vägledare. Som vill vårt bästa, som vill att vi ska må så bra som vi kan. Vi är alla olika men vi alla kan optimera de förutsättningar vi har och komma i mer kontakt med den inspirerande kraften till förbättring och verkligen skapa rutiner och matval som gör skillnad, både idag och i framtiden.Karin Haglund är kost-och hälsocoach samt författare. I SoulWork Club är hon  medskapare till programmet 21 dagar Reset. Martin Brinde 

För mig är styrketräning är inte bara en fysisk aktivitet, det är en passion. Jag brinner för att lyfta rätt, inte bara för att det minimerar risken för skador, utan också för att det är grunden för verklig styrka och framsteg. Att se någon pusha sina gränser, att övervinna sina egna tvivel och uppnå mål de aldrig trodde var möjliga, det ger mig en känsla av uppfyllelse som är svår att beskriva. Martin Brinde har över 20 års coacherfarenhet inom idrott och hälsa. Han är specialiserad inom styrkelyft, tyngdlyftning och kampsport. I SoulWork Club är han coach i programmet Tung styrketräning för kvinnor.