En klubb full av SoulSurfers

Sinnlig Sensualism i praktiken! Mindre prestation, mer tillfredställelse och närvaro.

SoulWork Club är fylld med SoulSurfers som utforskar livet genom kroppen. Vi erbjuder ett medlemskap och flera olika program. Som medlem får du tillgång till allt i klubben; svettig WorkOut, återhämtande WorkIn, josig SoulFood, sinnlig SoulSurfing, allt perfekt planerat i månadens kalender. Du får också 15% rabatt på våra program, förhandstur till DayClub och inbjudan till live-klasser och hemliga delar inne i klubben.

Programmen är för dig som vill dyka djupare inom ett specifikt område! Vi har med åren skapat ett brett urval av program, alla med samma syfte, att guida dig hem till din egna josiga kärna. Du hittar dem här! När du köpt ett program har du tillgång till det i sex månader. Du får en gedigen bok att ladda ner, guidade pass och en smart plan som tar dig ända in i mål! Vill du verkligen dyka djupt, då ska du välja ett av våra paket som innehåller noga utvalda program utifrån ditt behov!

Bli medlem Köp program

Grunden i vårt klubbhus är byggd av:

WorkOut - träning som ger dig ökad styrka, rörlighet, mer energi och många skratt! 

WorkIn - josig, djup återhämtning och yoga som tar dig hem. 

SoulFood - skapa – eller stärk – en hälsosam relation med mat, där alla preferenser är välkomna så länge de är ett medvetet val som låter dig vara ditt bästa jag!

SoulSurfing - bli guidad genom din soul och hitta nya sanningar, insikter, riktningar och vägar. 

Reset - vakna som ny varje månad den 21:e efter vår gemensamma reset-dag då vi hyllar din kropp och själ eftersom en hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och ­kärleksfulla vanor och ett stilla sinne.

Gemenskap - systerskap utan konkurrens, kritik och tvivel. Vårt digitala klubbhus är alltid öppet och med jämna mellanrum ses vi fysiskt på DayClub.

Dina coacher

Johanna Hector

Mitt motto är "träna smartare, inte hårdare”.  Som trebarns-mamma och egenföretagare är det en nyckel! Jag vill längta till passen, bli guidad,  känna lust och få resultat! Jag vill ha ett avslappnat sinne, passionerad själ och en fri och frisk kropp! Jag är här för att hjälpa dig bli den fulla versionen av DIG. Det är inte en slump att du är här, just nu… Jag ser fram emot att utmanas och ha kul tillsammans här i SoulWork Club! Vi ska utforska och leka med rörelse, mat och andra fantastiska verktyg. Nu kör vi!

Ida B Olsson

Jag vill vara den absolut bästa versionen av dig själv! Min dröm är, och har alltid varit, att inspirera och guida människor – dig – till att finna sin egen lycka och väg till en god hälsa. Genom mina år som coach har jag förstått att det inte bara handlar om att lyfta tungt eller springa fort. Det handlar om helheten, att sova bra, äta näringsrikt, återhämta sig, jobba med rörlighet och att tanka sin knopp full med kärlek. I SoulWork Club har vi ingredienser för att du ska kunna koka ihop ditt gyllene recept. Vi ses i klubben!

 

Paulina Friberg

Jag har tillbringat de senaste 5 åren som personlig tränare i Göteborg och  jag älskar det! När det kommer till resultat handlar det till 80% om vad du äter och 20% hur du tränar. Samtidigt är träning mycket mer än bara fysisk rörelse, det är också en direkt länk till känslor och tankar, ja SOUL!

Mitt mål är att hjälpa dig hitta DIN väg och att ge dig verktygen för att förändra din fysiska kropp. Så du kan känna den fantastiska känslan som kommer med att vara the best you!

Lindah Kallerdahl

Jag har arbetat som professionell sångerska sen 2001 och lärt ut andningslära och tonsäkerhet i 20 år.
Jag är också Reikimaster samt lärd i Shamansk och Intuitiv healing. I min lokal i centrala Göteborg leder jag samtal i andlig medvetenhet och undervisar i Reiki, ton och intuitiv healing samt röstvård. 

Karin Haglund

Jag brinner för att vi ska hitta tillbaka till vår kropp, vårt tempel, vår plats där vi bor. Att lära sig lyssna inåt, få kontakt med vår egen inre guide och vägledare. Som vill vårt bästa, som vill att vi ska må så bra som vi kan. Vi är alla olika men vi alla kan optimera de förutsättningar vi har och komma i mer kontakt med den inspirerande kraften till förbättring och verkligen skapa rutiner och matval som gör skillnad, både idag och i framtiden.

Karin Haglund är kost-och hälsocoach samt författare


 

Coming soon

 

Klubben föddes ur en längtan

SoulWork Club utvecklades 2018 av Johanna Hector som då längtade efter att föra samman kunskapen och energin från fitnessvärlden och yogavärlden. Hon har tidigare skapat koncept som Global Yoga, RockingFit och Nike Free. Som tidigare Nike Elit-tränare har Johanna över 15 års erfarenhet som internationell tränare både i grupp och som PT. 

Det var när Johanna blev mamma som behovet att träna hemma föddes och onlineträning blev lösningen. Men hur hon än letade hittade hon ingen plattform som erbjöd det hon längtade mest efter; tillfredsställande resultat och lustfylld träning som fick kroppen att svettas och själen att stråla. 2018 bestämde sig Johanna därför sig för att skapa just en sådan plattform tillsammans med sina favorittränare och företagare och SoulWork Club var fött. 

I dag är klubben fylld av SoulSurfers från hela landet som dagligen gör WorkOut, WorkIn, möts i SoulSurfing, lagar SoulFood och har en stark gemenskap. 

Bli medlem i klubben
johannahector