ELDRITUALEN


 

 

   

 

 

    

 

 

ELDRITUALEN


 

 

   

2023 / 2024
Avslut skapar plats!

Det liminala utrymmet mellan 2023 och 2024 är platsen för ELDRITUALEN!

2023 närmar sig sitt slut och vi rullar in i 2024 som är ett åtta år. Siffran åtta står för kraft, uthållighet och energin självt (kalla den prana, livskraft, chi eller kundalini). står för framgång, välstånd och medgång. Detta är året att göra jobbet, det som krävs, stå stadigt i din kraft, rikta ditt fokus och ta ditt ansvar. Energin från åtta ger oss kraften och skärpan att anpassa oss och förändras. Du har arbete att göra. Det är dags att bli tydlig med dina mål och gå in i din storhet!

Det är egentligen väldigt enkelt, men det betyder inte att det kommer att bli lätt… De flesta väljer att inte göra det. De flesta kommer hitta ursäkter till varför det inte passar. Just nu. Just denna gång.

Men inte du – du kommer att SHOW UP!

Bli medlem och få tillgång!

 

Vi ses live online den 30/12 klockan 06.30–08. Du har tillgång till hela ritualen och allt material en månad efter för att verkligen integrera processerna. Om det låter som ett kall så är det det! Frågan är bara kommer du att lyssna på ditt kall?

"Har jag vad som krävs för att höra uppmaningen, och kommer jag att finna modet att dyka upp när det ögonblicket äntligen kommer?" Bara du vet svaret!

Köp Eldritualen

 

Eldritualen innehåller:

  • WorkIn (mjuk rörelse)
  • Dödsmeditation för avslut
  • Guidad yoganidra för framgång
  • Guidad eldritual över året som gått
  • Ljusritual för att kalla in nya årets framgång
  • Bok att ladda ner och skriva i samt skapa din vision med färg och bild!

Vi ses live online den 30/12 klockan 06.30–08. Du har tillgång till hela ritualen och allt material en månad efter för att verkligen integrera processerna.

Köp Eldritualen

Pris: 888kr (värde 2888kr). 
Eldritualen ingår i medlemskapet i SoulWork Club!

Bli medlem och få tillgång!

249 kr/månad. Ingen bindningstid. 

Will you head the call?

åtta


 

 

 

 Eldritualen 2023/202400

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder