Dyk djupare & flyg högre

Våra program är för dig som vill dyka djupare inom ett specifikt område och ge dig själv en boost med hållbar effekt! För dig som är gravid, för dig som är sugen på en riktig utmaning eller behöver börja från grunden. För dig som vill ha mer glow eller för dig som vill springa snabbare. Du erbjuds också olika paket som följsamt vägleder dig till mer tillfredställelse utifrån där just du befinner dig idag!

Alltid i våra program

Workbook: I alla våra program ingår en fantastisk bok som du kan skriva ut eller spara ner. Den är interaktiv så du kan skriva rakt i den för programmets planering och SoulSurfing. I boken dyker vi djupare ner i programmets kärna, här kan du även läsa mer om hur programmet är upplagt så att du kan anpassa det utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Spellistor: Musik en är stor del av SoulWork Club. För oss är musik själens röst och den kan förflytta berg. Vår önskan är att inspirera dig med noga kurerade spellistor till varje program så att du sedan kan skapa dina egna utifrån säsong, humör och längtan. Därför är våra pass inte styrda efter musiken, med vårt upplägg har du friheten att utforska och krydda passen med dina favoriter för stunden.

Struktur: När man börjar med något nytt är det alltid skönt och tryggt att följa en struktur, ett schema som säger tydligt vad, när och hur man ska göra. Det spelar ingen roll hur mycket man har läst, det handlar om vad man har upplevt. Först då kan man äga något, tills dess kopierar man bara det andra har skrivit eller sagt. Därför har de flesta av våra program ett tydligt schema. Det handlar inte om att göra det perfekt, det handlar om att göra det du kan. Och när du känner suget att själv skapa ett schema och plocka russinen ur programmets kaka har du full frihet att göra det. I boken som ingår i programmet finner du schemat vi föreslår och under det har du en öppen kalender där du själv planerar in ritualerna och passen utifrån dina behov och önskemål.

Som alltid är WorkOut, WorkIn, SoulSurfing och SoulFood en del av allt vi gör, även våra program.

paket_gravid

Paket: Gravid

Gravid-paketet följer med dig hela vägen från början av graviditeten till tiden som mamma. Börja i Gravid Gudinna och upptäck att träna under graviditeten är en fantastisk investering i ditt och familjens välmående under hela graviditeten!Fortsätt i Fjärde trimstern, ett underbart program som förbereder dig på livet efter förlossningen. Därefter väntar Strong Mama som är ett program som påverkar hela dig.  

Till paket: Gravid
återhämtning_paket

Paket: Återhämtning

Dyk in i programmet Våga Vila, ett kraftfullt program som välkomnar dig hem till dig själv. Därefter väntar programmet Restore & rejuvenate  som med bara några enkla förändringar skapar stora skiften i din grundläggande hälsa. Nu är du redo för SoulStart – ett smart program som möter dig precis där du är just nu. 

Till paket: Återhämtning
utmaning_paket

Paket: Utmaning

Är du redo för en utmaning? Börja med programmet The best you – vårt bästsäljande program, skapat utifrån år av erfarenheter! Lägg därtill våra tre effektiva Sculpt-program; Sculpt booty, Sculpt core och Sculpt upper body. Avsluta din utmaning med programmet Race Yourself som tar din löpning till en ny nivå.

Till paket: Utmaning

 

Våra program i SoulWork Club

Tung styrketräning för kvinnor

NYHET!

Tung styrketräning för kvinnor

Träna med din kvinnocykel

Få mer kraft och mer resultat!

Mer om Träna med din kvinnocykel

FaceGlow

För dig som vill ha mer glow

Mer om FaceGlow

 


Race Yourself

Ta din löpning till en ny nivå!

Mer om Race Yourself

Sculpt upper body

För dig som vill ha stark överkropp

Mer om Sculpt upper body

Outdoor Magic

För dig som vill vara utomhus

Mer om Outdoor Magic

 

SoulVoice

För dig som vill få tillgång till din röst

Mer om SoulVoice

 

Strong Mama

För dig som vill bli stark

Mer om Strong Mama

Våga Vila

För dig som vill våga vila

Mer om Våga Vila

Lär dig löpning

För dig som vill springa med kraft

Mer om Lär dig löpning

 

Lär dig yoga

För dig som är nyfiken på yoga

Mer om Lär dig yoga

The best you

För dig som vill bli mer DU

Mer om The best you

Gravida gudinnor

För dig som är gravid

Mer om Gravida gudinnor

 

Fjärde trimestern

För dig som är nybliven mamma

Mer om Fjärde trimestern

Träna med barn

För dig som vill ha träningsglädje

Mer om Träna med barn

SoulStart

För dig som vill börja från grunden

Mer om SoulStart

 

Restore & Rejuvenate

För dig som behöver läkning

Mer om Restore & Rejuvenate

Transformation

För dig som vågar satsa

Mer om Transformation

Sculpt core

För dig som vill ha stark core

Mer om Sculpt core

 

Sculpt booty

För dig som vill ha nya utmaningar

Mer om Sculpt booty

Ssss

Secret SoulSister Society

Invitation only