Välj en ny vana!

Vi har med åren skapat många framgångsrika program, alla med samma syfte, att ge dig kunskap och disciplin att skapa en ny kärleksfull vana. Du hittar dem här! När du köpt ett program har du tillgång till det i sex månader. Du får en gedigen bok att ladda ner, guidade pass och en smart plan inte bara tar dig över mållinjen utan ger dig bestående hälsosamma vanor. En investering för livet! Du erbjuds också olika paket som följsamt vägleder dig till mer tillfredställelse utifrån där just du befinner dig idag!

Vill du köpa ett program med ditt friskvårdsbidrag? Använd knappen nedan:

Köp med friskvårdsbidrag


Alltid i våra program

Workbook: I alla våra program ingår en gedigen bok som du kan skriva ut eller spara ner. Den är interaktiv så du kan skriva rakt i den för programmets planering och SoulSurfing. I boken dyker vi djupare ner i programmets kärna, här kan du även läsa mer om hur programmet är upplagt så att du kan anpassa det utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Spellistor: Musik en är stor del av SoulWork Club. För oss är musik själens röst och den kan förflytta berg. Vår önskan är att inspirera dig med noga kurerade spellistor till varje program så att du sedan kan skapa dina egna utifrån säsong, humör och längtan. Därför är våra pass inte styrda efter musiken, med vårt upplägg har du friheten att utforska och krydda passen med dina favoriter för stunden.

Struktur: När man börjar med något nytt är det alltid skönt och tryggt att följa en struktur, ett schema som säger tydligt vad, när och hur man ska göra. Det spelar ingen roll hur mycket man har läst, det handlar om vad man har upplevt. Först då kan man äga något, tills dess kopierar man bara det andra har skrivit eller sagt. Därför har de flesta av våra program ett tydligt schema. Det handlar inte om att göra det perfekt, det handlar om att göra det du kan. Och när du känner suget att själv skapa ett schema och plocka russinen ur programmets kaka har du full frihet att göra det. I boken som ingår i programmet finner du schemat vi föreslår och under det har du en öppen kalender där du själv planerar in passen och dina nya vanor utifrån dina behov och önskemål.

Som alltid är WorkOut, WorkIn, SoulSurfing och SoulFood en del av allt vi gör, även våra program.

paket_gravid

Paket: Gravid

Låt oss stötta dig hela vägen från början av graviditeten till tiden som mamma. Vi börja med ”Gravid Gudinna” programmet, en fantastisk investering i ditt och familjens välmående under hela graviditeten! Fortsätter med ”Fjärde trimstern” som är ett djupt läkande och återhämtade program tiden efter förlossningen. Därefter väntar ”Strong Mama” som stärker din core från grunden och även alla andra viktiga muskler som samarbetar för att hålla dig både smärtfri och stolt i din fantastiska kropp!

Till paket: Gravid
återhämtning_paket

Paket: Återhämtning

Detta är paketet för dig som är trött på att vara trött. Som har testat det mesta men fortfarande inte återhämtar dig. Det kan märkas i din energi, att du har svårt att sova, att kläderna inte längre passar trots att du tränar och äter bra. Vi börjar med ”Våga Vila” som är ett av våra populäraste program. Det har fått de mest utbrända kvinnor att se ljuset igen. Därefter rullar vi in ”Restore & rejuvenate” som fokuserar på läkning och föryngring med uråldriga tekniker i en modern tappning. Sen är du redo för SoulStart – ett smart program som introducerar träning och rörelseglädje igen!

Till paket: Återhämtning
utmaning_paket

Paket: Utmaning

Är du sugen på att verkligen sats? Se vad du egentligen går för? Kanske har du tränat ett tag men kommit till en platå, det är dags för en utmaning! Vi börja starkt med programmet The best you – vårt bästsäljande program, skapat utifrån år av erfarenheter! Därefter utmanas du med tre heta sculpt program: Booty, Core och Upper Body. Vi tar sats mot mållinjen med utmanade ”Race Yourself” som nu tar din löpning och kondition till en helt ny nivå. Snacka om adrenalin - vad väntar du på?

Till paket: Utmaning

 

Våra program i SoulWork Club

Lär dig meditera

Skapa en kärleksfull vana på 21 dagar 

Mer om Lär dig meditera

Tung styrketräning för kvinnor

Starkare genom livet!

Tung styrketräning för kvinnor

Träna med din kvinnocykel

Få mer kraft och mer resultat!

Mer om Träna med din kvinnocykel

FaceGlow

För dig som vill ha mer glow

Mer om FaceGlow

 


Race Yourself

Ta din löpning till en ny nivå!

Mer om Race Yourself

Sculpt upper body

För dig som vill ha stark överkropp

Mer om Sculpt upper body

Outdoor Magic

För dig som vill vara utomhus

Mer om Outdoor Magic

 

SoulVoice

För dig som vill få tillgång till din röst

Mer om SoulVoice

 

Strong Mama

För dig som vill bli stark

Mer om Strong Mama

Våga Vila

För dig som vill våga vila

Mer om Våga Vila

Lär dig löpning

För dig som vill springa med kraft

Mer om Lär dig löpning

 

Lär dig yoga

För dig som är nyfiken på yoga

Mer om Lär dig yoga

The best you

För dig som vill bli mer DU

Mer om The best you

Gravida gudinnor

För dig som är gravid

Mer om Gravida gudinnor

 

Fjärde trimestern

För dig som är nybliven mamma

Mer om Fjärde trimestern

Träna med barn

För dig som vill ha träningsglädje

Mer om Träna med barn

SoulStart

För dig som vill börja från grunden

Mer om SoulStart

 

Restore & Rejuvenate

För dig som behöver läkning

Mer om Restore & Rejuvenate

Transformation

För dig som vågar satsa

Mer om Transformation

Sculpt core

För dig som vill ha stark core

Mer om Sculpt core

 

Sculpt booty

För dig som vill ha nya utmaningar

Mer om Sculpt booty

Ssss

Secret SoulSister Society

Invitation only