Träna med barn


Barnsligt rolig träning

Träna med barn är ett roligt program som ger mängder av fördelar för både dig och ditt barn. Välkommen till ett äventyr som stärker banden mellan er medan ni belönar både kropp och knopp.

Coacher: Ida B Olsson & Johanna Hector Längd: Tre veckor Språk: Svenska Redskap: Inga

Tillgång 6 månader Investering: 398 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Lek och rörelse att utföra varsomhelst


Barn gör inte det vi säger… De gör det vi gör.. Så genom att ni tränar tillsammans gör att Du är en oerhört bra förebild för ditt barn. Ni kan peppa varandra och därigenom låta er relation stärkas. Familjegympa, tärningsleken och peppande stjärndiplom bjuder in till rörelseglädje!

Rörlighet, återhämtning och avslappning
Yoga för hela familjen och fantasifull yoganidra att njuta av tillsammans! För även barnen behöver stänga av intryck och skärmar emellanåt. Bara tömma knoppen och tanka kroppen med kärlek som ger knoppen detsamma.
 Inspiration och recept för kropp och själ
Barn växer som raketer varje dag. Hela deras kropp och system skall utvecklas på rätt sätt för de bästa förutsättningarna till en frisk kropp. Det bästa vi kan göra är att ge dem bra näring, se till att de sover gott om natten, att de rör på sig, är utomhus varje dag och framförallt får massvis med kärlek.
SoulSurfing för både barn och vuxen


Ja att vara en bra förälder… Det tror jag handlar främst om att göra så gott man kan och att överösa dem med kärlek. Att lyssna, att verkligen ta sig tid att lyssna, är en vinnande del i att kunna kommunicera med sitt barn. Jag kan märka att vi, under träningspassen, pratar på ett sätt vi inte gör annars. Det kommer upp saker som inte annars har en naturlig plats att prata på om.

SoulWork Club

“När alla tre landar i soffan nära varandra med en yoga nidra i bakgrunden njuter jag som mest. Att sedan få höra barnens reflektioner kring hur de uppskattar vilan, vad vi hörde (och inte hörde hahah) är priceless! Tack för dessa verktyg!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“I början var det jag som fick dra barnen till passen, de ville hellre spela tv spel. Men nu är det tvärtom, jag fastnar framför mailen och dom drar i mig tjatar om dagens pass. Helt underbart!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Vilken rörelseglädje, och att få dela detta äventyr tillsammans som en familj, wow, tack! ”

Klubbmedlem

trnamedbarnworkbook-1

Programmet för dig som vill uppleva träningsglädje tillsammans med ditt barn 

Vi är skapta för ett liv i rörelse. Både barn som vuxen och tänk om vi kan hitta en stund varje vecka då ni gör det tillsammans!

Att lära barnen hur det känns att röra på kroppen. Helt utan prestation, tävlan eller krav. En stund som är lika naturlig del i vardagen som att borsta tänderna. För barn mår så mycket bättre om de får röra på sig.

Vissa veckor kommer ni inte få plats med allt men se varje pass tillsammans som en investering i både er kropp och knopp samt det stärkande band ni får tillsammans. Att ni delar något som både känns och gör gott inifrån och ut.

Alla pass kommer inte heller att vara dom bästa men att alltid göra sitt bästa efter hur dagen erbjuder, är alltid gott nog. Så tveka inte på att ändå starta igång passet. Man ångrar aldrig ett utfört pass… Aldrig.

Om ni vill:

  • Få effektiva och inspirerande träningspass där både barn och förälder blir genom tränade!
  • Träna roligare istället för hårdare
  • Ha friheten i att kunna träna när och var ni vill
  • Ha inspirerande tränare som coachar er till ert mest hälsosamma jag

 

Då är Träna med barn för er!