Hemmaträning som ger resultat!

Vi guidar dig steg för steg genom enkel hemmaträning som ger resultat. Med oss tränar du smartare, inte hårdare. Träningen är enkel att följa med månadens kalender eller ett fokusprogram, och lätt att göra var du än befinner dig. I klubben får du alla verktyg och det stöd du behöver för att lyckas! 

Börja träna!

Halva priset första månaden!

2490 kr/år eller 395 kr/månad

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag för att börja träna? Klicka nedan. 

Börja träna med friskvårdsbidrag!

 

 

Hemmaträning som ger resultat!

Vi guidar dig steg för steg genom enkel hemmaträning som ger resultat. Med oss tränar du smartare, inte hårdare. Träningen är enkel att följa med månadens kalender eller ett fokusprogram, och lätt att göra var du än befinner dig. I klubben får du alla verktyg och det stöd du behöver för att lyckas! 

Börja träna!

Halva priset första månaden!

2490 kr/år eller 395 kr/månad

 

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag för att börja träna? Klicka nedan. 

Börja träna med friskvårdsbidrag!

  

Så hjälper vi dig att lyckas med dina mål!

 

1

Träna smart med din kalender! 

Att träna smart är en konst, de flesta missar och gör ofta för mycket eller för lite. När du tränar med oss följer du enkelt träningskalendern som är designad för att maximera resultat och välmående. Varje månad utforskar vi också dina drivkrafter och olika områden för personlig utveckling. En riktig game changer som gör dina resultat bestående och djupt tillfredställande!

Börja träna!

Skapa en ny vana med ett fokusprogram

Fokusprogrammen ingår i ditt medlemskap och du väljer själv när du vill fokusera på skapa en ny vana. Det kan exempelvis handla om meditation, styrka, andning, löpning eller rörlighet. Varje månad släpper vi ett nytt fokusprogram med förslag på pass som du planerar in i kalendern i din workbook, som du får till. 

Börja träna!

2
3

Upptäck Secret SoulSisters Society

I Secret SoulSister Soceity aktiverar du dina djupaste lager genom långsam och brännhet rörelse, vilket leder till ökad styrka och flexibilitet oavsett ålder, fysik eller träningsnivå. Här finns pass fyllda med njutning som lugnar sinnet utan pekpinnar och låter stressen rinna av dig... Ssss

Träffa dina coacher live i Tisdagsklubben! 

Träffa dina coacher och klubbkompisar live online. I Tisdagsklubben (första tisdagen varje månad) sätter vi tonen för månaden, ser till att de där vanliga ursäkterna inte kommer i vägen och hyllar varandras mål samtidigt som vi njuter av resan. Tillsammans!

Börja träna!

14
JUNI__

Låt månadens tema ta dig djupare

JUNI: KRAFT

Denna månad kommer vi göra allt för att du ska ha tillgång till din inre eld, din sol. Dagarna blir fortfarande ljusare och ljusare, iallafall en liten stund till. Vi är på upptrappningen och det är nu många slutar. Ofta med ursäkten att man inte har tid. Vad är din vanligaste ursäkt när du börjar närma dig något stort? Tenderar du att skylla på andra eller förminskar du dig själv? Vi gör det alla, frågan är bara hur medvetna vi är om det.

Läs mer!

2

Låt månadens tema ta dig djupare

JULI: FRODAS

Välkommen till månaden då hela du frodas! En het månad fylld av lust, lek och ljus. Men även vila och mörker. För inget växer i konstant solljus. Ge dig själv utrymme dagligen att reflektera över dina sanna behov. Det finns alltid energi och kraft, frågan är: Kan du ta emot den?

Läs mer!

 Gör Resetdagen med biohacking & ritualer

Resetdagen är en manual packad med ritualer och biohacks som tar dig från good to great. Som medlem i SoulWork Club får du både kunskap och inspiration att skräddarsy dina vanor så att de tjänar dig där du befinner dig i livet. Resetdagen kan göras en gång i veckan, en gång i månaden eller som en vana i taget – året om!

Få tillgång till Reset-boken!

reset_dag

 

Som medlem i klubben får du:

  • Svettiga och smarta träningspass (nytt varje månad)

  • Återhämtande pass (nytt varje månad)

  • Livesession för motivation (varje månad)

  • Recept, inspiration och matplaner (nytt varje månad)

  • Reflektion där du lär känna dig själv (ny varje månad)

  • Workbook att skriva och planera i

  • Kurerad musik efter månadens tema (skattkista för musikälskaren!)

  • Reset-manual med ritualer och biohacks

  • 15% rabatt på alla våra program, paket och DayClub

  • Tillgång till vårt starka community. Träna med andra oavsett var du befinner dig!

Halva priset första månaden!


 

Grundpelarna i allt vi gör tillsammans:


WorkOut  

I WorkOut-klasserna fokuserar vi främst på styrka, kondition och ibland koordiantion. Fokus är stressa kroppen så att den utmanas och därmed utvecklas. Du kan alltid anpassa klasserna efter dina behov. Många av passen kräver inga redskap medan det i andra kan vara bra att ha tillgång till vikter, gummiband eller en boll. WorkOut är effektiva klasser som gör dig stark!

5
wi_

WorkIn  

I WorkIn-klasserna fokuserar vi på återhämtning. Något många inte får till idag vilket gör att resultaten uteblir då det blir för mycket stress som istället endast bryter ner. Vi guidar dig genom meditation, andningsövningar, yoga, flossing, djupavslappning med mera. Detta är nyckeln för mångas fantastiska resultat i klubben. Desto djupare återhämtning, desto mera kraft och fokus – de går hand i hand!

SoulFood  

Du är inte vad du äter, du är näringen du tar upp. SoulFood handlar om att ge dig själv den bästa näringen så att både din kropp och själ kan njuta av livet samtidigt som du får de resultat du förtjänar!  Vi tror på att äta varierat och ge din kropp de bästa förutsättningarna för att kunna tillgodoräkna dig näringen. Som medlem får du vår matbibel fylld med kunskap, hacks och recept. Du har även tillgång till ett helt bibliotek av recept och inspirationsfilmer som medlem.

10
soulsurfing_

SoulSurfing

SoulSurfing är en inbjudan att med nyfikenhet, kärlek och mod vända din uppmärksamhet hem till dig själv. Att uppmärksamma, fråga och lyssna efter svaren. Vad är du sugen på? Vad är din innersta längtan? Vad gör dig trött? SoulSurfing är drivkraften i klubben. Många kommer för träningen men stannar för just denna delen. För den gör skillnad. När du är i kontakt med din kärna behöver du inte känna dig motiverad, du är i kontakt med din själ och det finns inget mer kraftfullt. Du är kraften!

Busunge, här nere kan du inte träna! Scrolla upp och börja nu!
Undrar du över något? Ofta har du alla svaren själv.

Men, är du ny i här hittar du vår support här.

 

Vill du komma i kontakt med ditt SoulWork-team? Mejla oss här!