Tung styrketräning för kvinnor

 

Tung styrketräning för kvinnor

Starkare genom livet!

Längtar du efter en starkare, friskare version av dig själv? Är du sugen på att känna dig sjukt stark, kunna lyfta din egen kroppsvikt, inte bara nu utan livet ut? Utan att skada dig, överträna eller lägga ner massa tid utan de resultat du faktiskt vill ha? Vi har programmet för dig! Tung styrketräning för kvinnor är vårt exklusiva 12 veckor onlineprogram för dig som vill gå stark genom livet genom att lyfta tungt och samtidigt lyfta ditt självförtroende till helt nya höjder!

Forskning inom kvinnohälsa har visat att tung styrketräning är en av de mest effektiva sätten för kvinnor att förbättra sin kroppssammansättning, bygga muskelmassa och öka chansen att dö ung så sent som möjligt! Detta program är utformat specifikt för kvinnor och är grundat på vetenskap samt många års erfarenhet av holistisk hälsa och styrketräning.

Coacher: Martin Brinde & Johanna Hector  Språk: Svenska  Längd:  12 veckor

Redskap: Tillgång till ett gym  Pris:  1498 kr  Tillgång: 6 månader   

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Tung träning för alla!

Men det handlar om smart programmering vilket du får i detta program som är indelat i två block och fyra faser. Oavsett om du är aldrig tränat i ett gym eller har det som ditt andra hem kommer passen i detta program ta din träning till helt nya höjder. Personliga rekord garanteras!

Återhämtning bygger muskler!
Det handlar om att träna smartare, inte bara hårdare. För att kunna träna tungt behöver du bli en mästare på vila och återhämtning. För några kommer detta vara den mest utmanande delen därför gör vi det enkelt för dig att lyckas med guidad återhämtning, recept för sömn och tydligt strukturerad vila!

Ät för resultat!

För att öka din muskelmassa är maten lika viktig som träningen. I detta program lär du dig att optimera dina träningsresultat genom att ge din kropp den näring den behöver för att återhämta sig och bli stark. Vi går igenom allt från grundläggande riktlinjer till tillskott och hur du kan rikta kosten för att uppnå dina specifika mål.

Bygg mental styrka!

Detta program bygger muskelmassa men också mental styrka! Du guidas att vända hem för att sätta smarta mål och utgå från din inre olympiska drivkraft vecka för vecka. Snart står du stadigt i din genuina kärlek till dig själv och livet med beslutsamhet, tydliga mål och en ovilja att kompromissa på det som är viktigast för dig!

TSK_workbook

Är du redo att börja din resa mot en starkare, mer självsäker och strålande version av dig själv?

Tack vare mina fysiska motgångar dök jag djupt i återhämtning, biohacking och det nu hypade området ”longevity” som för mig sammanfattas med orden ”konsten att dö ung så sent som möjligt”. Ett av de områden som många av de främsta forskarna återkom till var vikten av att träna, mer specifikt att belasta skelettet och bygga/bibehålla muskelmassa när vi passerat fyrtio. Denna vetskap inspirerar mig rejält! Jag vill mjölka livet, det finns mycket jag har kvar att utforska och jag vill göra det med en så stark och vital kropp & knopp som möjligt.
- Johanna Hector

Det är inte bara musklerna som växer när vi tränar, utan också vår mentala styrka. Att bygga ett starkt och positivt mindset, där man ser möjligheter istället för begränsningar, är lika viktigt som att bygga muskler. Och när dessa två går hand i hand, blir resultaten verkligen extraordinära. Varje ny teknik, varje nytt perspektiv, varje ny utmaning är en chans att växa, och det är det som håller vår passion för styrketräning levande. Till programmet får du en workbook full av inspirerande fakta och tips, och möjlighet att fylla i och planera dina veckor. Tillsammans gör vi dessa 12 veckor djupt transformerande!

Därför är det viktigt att öka och bibehålla din muskelmassa som kvinna:

 

 • Fysisk funktion och oberoende: Muskler är nödvändiga för att upprätthålla fysisk funktion och oberoende under åldrandet. Kvinnor med bättre muskelmassa har oftast en högre förmåga att utföra vardagliga aktiviteter som att gå trappor, resa sig från en stol och utföra andra rörelser. Detta kan leda till ökad självständighet och därmed en längre livslängd. Vill du som vi kunna leka med barnbarnen på golvet, bära hem matkassarna och njuta av aktiviteter du gillar? Då ska du träna tungt nu!
 • Metabolisk hälsa: Muskelmassa spelar en nyckelroll i regleringen av ämnesomsättningen. Muskler förbränner energi och hjälper till att reglera blodsockernivåer. Kvinnor med mer muskelmassa har vanligtvis en lägre risk för insulinresistens och typ 2-diabetes, vilket i sin tur är kopplat till en längre livslängd.
 • Kardiovaskulär hälsa: Regelbunden styrketräning och ökad muskelmassa kan ha positiva effekter på det kardiovaskulära systemet. Det kan leda till sänkta blodtrycksnivåer, bättre kolesterolprofiler och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, vilket kan förlänga livslängden.
 • Benskörhet: Muskelmassa är också kopplad till benhälsa. Starka muskler stöder benen och minskar risken för benskörhet och frakturer, vilket kan vara avgörande för en längre livslängd hos kvinnor.
 • Inflammatoriska processer: Muskler producerar antiinflammatoriska ämnen som kan bidra till att minska den kroniska inflammationen som är förknippad med åldrandet. Detta kan ha positiva effekter på att förebygga eller hantera sjukdomar och därmed öka livslängden.

Det är viktigt att notera att muskelmassa i sig inte är den enda faktorn som påverkar livslängden hos kvinnor. Det är en del av en övergripande hälsosam livsstil som inkluderar regelbunden träning, en balanserad kost, god sömn och andra hälsosamma vanor som också spelar en avgörande roll. Allt detta får du i detta 12 veckors program som kommer bana vanor och vägar livet ut!

Om du vill:

 • Ha verklig styrka: Säg hej då till tvivel på din kropps kapacitet. Med tung styrketräning kommer du att bli förvånad över hur stark du faktiskt kan bli. 

 • Personlig programmering: Att träna tungt är enkelt men inte lätt. Det kräver fingertoppskänsla och smart upplägg vecka för vecka i både träning, mat och återhämtning.

 • Flexibilitet: Vi förstår ditt fullspäckade schema. Hela programmet är online så att du kan träna när och var det passar dig. Du skapar enkelt ditt eget schema med vår hjälp.

 • Näring är byggstenarna: Du når dina mål snabbare med hjälp av våra kostråd som kompletterar din styrketräning och boostar din återhämtning.

 •  Gemenskap: Tillsammans är vi starka – gemenskapen i SoulWork Club är en av de bitar som våra deltagare värderar högst. Här hejar vi på varandra när någon flyger högt och bär när någon behöver vila mot vårt gemensamma mål att bli riktigt starka. 

 • Resultat: Vi har sett otroliga förändringar hos många kvinnor och nu är det din tur! 

Då är detta program för dig!

Möt dina coacher i klubben