Lär dig löpning

 

Lär dig löpning

Run with soul & passion

Lär dig löpning är ett lustfyllt program som ger dig mer lätthet i steget och bättre kondition. Detta är programmet för dig som vill lära dig mysjogga och för dig som vill bli snabbare på milen.

 Coacher: Ida B Olsson och Johanna Hector Språk: Svenska Längd: Sex veckor Redskap: Hantel eller fri vikt. Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

 Löpskola, guidade intervaller, styrka och explosivitet

Träning och rörelse ska ge dig kraft och energi, inte ta. Vem bryr sig om 40 år vilken tid du sprang milen på! Vem bryr sig om du har ett friskt hjärta om 40 år? Du själv och alla de omkring dig! Kroppen är gjord för rörelse och i detta program bygger du både muskler och flås med hållbara, lekfulla och utvecklande pass. Du får både guidade intervaller, mysjogg och styrkepass samt teknikpass som gör dig till en bättre löpare.

Rörlighet och återhämtning

För att löpning ska vara roligt handlar det om att känna sig lätt och ledig. Genom att lägga in pass som fokuserar på din rörlighet och aktiv återhämtning kommer du snabbare tillbaka till löpningen med lätta snabba ben, färre skador och bättre teknik än någonsin!

SoulSurfing kring att sätta mål och njuta av löpningen

Att ge dig tid och investering i dig själv ger dig de bästa förutsättningarna till ett långt och hållbart liv. I SoulWork klubb jobbar vi alltid inifrån och ut. Därför är själen, SOUL en viktig grund och något vi jobbar med dagligen. I din workbook skriver vi mer om detta, där får du även frågor att svara på och fundera över för att hitta just ditt varför, din känsla och utifrån denna formulera ditt mål.

Inspiration och recept för kropp och själ

Under konditionsträning gör vi oss av med kalorier/näring. Detta behöver vi fylla på med igen för att orka träna nästa pass. Vi älskar mat, både som bränsle och njutning. Att äta ren, bra vällagad mat är bra för din kropp. Att äta långsamt, tugga maten och uppleva den är viktigt för din kropp. För vet du.. Mår kroppen bra mår du bra och vise versa.  I detta program går vi igenom lite extra hur du kan använda maten för att boosta din löpning.

SoulWork Club

“Kan riktigt längta till mysjoggpassen. Intervallpassen vill man bara få gjort men vilken fantastisk känsla efteråt! Både styrke- och rörelsepasset har verkligen utvecklat mig!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Vill bara säga stort tack för ett fantastiskt program med så mycket träningsglädje och inspiration. Jag kan varmt rekommendera detta till andra. Jag hade sprungit en del innan, men är ursäkternas mästare. Nu har jag alltså fullföljt alla pass utan att försöka skjuta upp eller ändra ngt, och som jag njutit!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Löpningen har hjälpt mig att koppla av och jag är mycket piggare, gladare och lugnare när jag kommer hem efter att ha varit ute och sprungit. Dessutom har jag varje dag skrivit ner vad jag är tacksam för och bestämt vilken intention nästkommande dag ska ha. ”

Klubbmedlem

lrdiglpning-1

Programmet för dig som vill lära dig springa med kraft och njutning

Att ha tillgång till löpning är lika med frihet. I detta program vill vi bjuda in dig till både mysjogg och intervaller. Att tillåta dig stanna upp när du ser något vackert i vår natur, en soluppgång, lyssna på koltrasten eller bara krama om ett träd. Att vara ett med dig själv och lyssna till vad din kropp verkligen behöver. Att ta dig tid att ge dig själv kärlek i den form som erbjuds under din stund i spåret. Det spelar liksom ingen roll hur långsamt eller snabbt det går. Livet tackar dig för att du tar dig tid och ger din kärlek till den viktigaste du har, dig själv. 

Sedan kommer du att bli snabbare, starkare och piggare med detta program. Men låt det ta tid. Tro på kraften av att följa programmet och märka skillnaden. Pressa inte fram den. Utgå från idag. Varje dag från nu är ett steg framåt.

Om du gillar:

  • Effektiva och inspirerande träningspass
  • Att träna smartare istället för hårdare
  • Friheten i att kunna träna när och var du vill
  • Inspirerande tränare som coachar dig fram till mållinjen

Då är Lär dig löpning för dig!