Träna med
din kvinnocykel

 

Träna med din kvinnocykel

Få mer kraft och mer resultat! 

Det är dags att dyka in och ner i din kvinnliga kraft. Den du är född med men som kanske legat vilande eller är kvävd av att försöka anpassa dig efter samhällets normer och den 24-timmars-klocka som världen till stor del är uppbyggd kring.

I programmet blir du guidad genom din kvinnliga cykel. Du kan tryggt luta dig emot de råd, den träning, de recept och den SoulSurfing som väntar på dig.

Coach: Ida B Olsson  Språk: Svenska  Längd: Fyra veckor (du har tillgång till programmet i sex månader) Redskap: Inga  Pris: 998 kr


Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

 

 

 

Träna med din kvinnocykel
+ lyxigt selfcarekit från Gryningens

Programmet innehåller:

Träna med din cykel

Du kommer att guidas i vågorna med din hormonella cykel. De två första veckorna fram till strax efter ägglossning passar vi på att lägga de tuffare passen i både kondition och framförallt styrka.  I de två andra väderstrecken av din kvinnokompass omfamnar och jobbar vi mer med uthållighetsstyrka, rörlighet och mjukare pass.

Reparera systemet

Lika viktig som den fysiska delen av att omfamna din kvinnliga cykel är ju såklart den mentala, spirituella och själsliga delen. Den där du får återhämta dig. Allt för att reparera systemet, låta signalsubstanserna Ggaba och seratonin få flöda genom kroppen . Detta i sin tur kommer hjälpa dig att sänka stressen, sova bättre, få en fin aptit på livet och mer resultat i allt annat du lägger din tid på.

En enkel guide

För att optimera chanserna av att minska PMS, omfamna alla delar av din kvinnliga cykel och får ett välbehag månaden igenom utan spänd mage, stressätande, låg aptit eller vilse i djungeln av vad du ska stoppa i dig har vi tagit fram en enkel guide där vissa näringsämnen kan vara mer fördelaktiga beroende på var i din cykel du befinner dig. Vi delar även lätta recept på bra , näringsrik mat som du mår bra av.

Du är okej!

Eftersom du är cyklisk och dynamisk är dina hormoner i svängning med den dansen. Du vaknar inte med samma behov, känslor och mående varje dag. Det är okej! Du är okej. I SoulSurfing i detta program kommer vi att möta de frågeställningar som ofta hjälper eller ibland stjälper beroende på din hormonella balans eller obalans. Du kommer att få hjälp i din dans med hormonerna som snurrar i hjärnan och kroppen. 

workbook_menscykel

Utforska livet i samklang med din kvinnocykel

Mitt namn är Ida B Olsson och jag har jobbat med kvinnor i snart 15 år. Jag älskar kvinnor och att grotta ner mig i den kvinnliga hormonella cykeln. För den har vi alla. Oavsett var i livet vi befinner oss. Vi är cykliska varelser som har olika behov olika dagar. Jag blev mer intresserad av min cykel då jag efter andra barnet fick besvär med PMS. PMS är en rubbning i den hormonella balansen. Ofta orsakad av stress , brist på återhämtning och sömn. Jag checkade i alla dessa. Symtomen är varierande men kan vara irritation, oro, ångest, ilska, svårt att fokusera, sömnsvårigheter, huvudvärk, svullenhet i kroppen, ömmande bröst etc.

Jag började då studera kvinnans biologi. Först i mitt eget syfte men sedan ville jag dela med mig till andra om hur man faktiskt kan må. Det blev boken Kvinnokompassen – en enkel guide för att omfamna din inre kraft som kvinna. Varmt välkommen att utforska och praktisera livet i samklang med din kvinnliga cykel i programmet Träna med din kvinnocykel!

Om du vill:

  • Lära dig mer om den kvinnliga cykeln
  • Lära känna din egen kvinnocykel

  • Få ett träningsupplägg utifrån din kvinnocykel

  • Få recept och inspiration kring SoulFood för hela din cykel

  • Få bättre resultat av din träning

  • Få mer balans i livet

  • Känna genuin tacksamhet dagligen

Då är Träna med din kvinnocykel för dig!

Kvinnokompassen: en mjuk guide till din inre kraft  

Köp Ida B Olssons populära bok Kvinnokompassen: en mjuk guide till din inre kraft och dyk ännu djupare i ämnet!

Köp boken!

kvinnokompassen