Lär dig meditera

 

Lär dig meditera

Skapa en kärleksfull vana på 21 dagar

Lär dig meditera är programmet som lär dig meditera och gör det till en daglig vana. Det är dags att gå från tanke till handling! Välkommen till onlineprogrammet för dig som tänkt att du vill meditera men ännu inte fått till det!

Coacher: Anna Kronlid & Johanna Hector Språk: Svenska  Längd: 21 dagar  Pris: 998 kr 

Du har tillgång till hela programmet i sex månader och det mesta kommer du kunna utantill när vi är klara!

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Rörelse för att sitta still

Din kropp är gjord för rörelse. Träning är inte bara till för att skapa fysiska förändringar i din kropp i form av muskler och fettförbränning. Rörelse frisätter också hormoner som ger dig energi och får dig att må bra. Ibland kan det vara skönt att röra lite på sig innan du mediterar, därför får du en guidad WorkOut som är just förberedande för meditation.

Daglig guidad meditation

Många förknippar idag rörelse med träning – men inte vi. Det finns rörelse som utmanar och sedan finns det rörelse som återhämtar. WorkIn är alla aktiviteter som laddar ditt batteri, som fyller din bägare och ger dig mer marginaler. Det är återhämtning i form av mjuk rörelse, djup vila och meditation. I detta program kommer vi framförallt att guida dig genom 21 dagars meditation.

Mindful eating

SoulFood är näringsrik mat men också hur och när du äter! I det här programmet dyker vi djupare in i mindful eating och hur du kan ta med dig närvaron från meditationen in i dina måltider.

Gör meditation till din dagliga vana!

SoulSurfing hjälper dig hitta ditt varför från en plats av nyfikenhet. I denna delen av programmet guidar vi dig att lyssna till dina tankar och känslor. Vad styr dig? Vad är dina styrkor och vad är dina svagheter? Vad stressar dig och vad gör dig lycklig? SoulSurfing är frågor som tar dig hem till dig själv så att du utför detta program från en plats av kärlek istället för rädsla.

 

lärdigmeditera_workbook

Meditation ökar din förmåga att känna lätthet och tillfredställelse

Meditation handlar om att släppa taget, och kom ihåg, att släppa taget är inte detsamma som att ge upp. Det handlar inte om vem som kan ta mest smärta eller hålla ut längst. Vi mediterar inte med spänning och väntan/längtan på att bli klar. Vi ökar vår förmåga att känna lätthet och tillfredsställelse, trots utmanande fysiskt och psykologiskt obehag. Genom att praktisera meditation på detta sätt får vi tillgång till oanade resurser av energi inom oss själva. 

Din resa går i tre steg, där varje steg är lika med en vecka som tillsammans bildar det dina 21 dagar. Steg 1: grundad, steg 2: balanserad, steg 3: fokuserad. Programmet har ett holistiskt tänk där delarna bidrar till meditationen och meditationen bidrar till delarna i livet. Du får en gedigen workbook med plats för din egen planering som gör att du enkelt skräddarsyr programmet.dagars program.

 

Om du vill:

 • börja meditera,
 • göra meditation till en daglig vana,
 • gå från att tänka på att du ska meditera till att faktiskt meditera,
 • styra ditt fokus,
 • bli glasklar,
 • få tillgång till din inneboende kärleksfulla kraft
 • få strukturerade, dagliga övningar och guider för att göra det lätt att komma igång och skapa en hållbar daglig vana, 
 • bli introducerad i olika meditationstekniker,

 • få guidade sessioner som hjälper dig att fokusera sinnet och skapa en djupare förståelse för hur man bibehåller lugn och närvaro under meditation,

 • hitta en gemenskap av deltagare genom forum och möjligheter till interaktion,

 • ha allting tillgängligt i en app.

Då är Lär dig meditera för dig!