Outdoor Magic

 

Outdoor Magic

I kraft med naturen

Outdoor Magic är ett lustfyllt program som guidar dig att använda naturen som energikälla och ger dig redskapen att våga träna ute, oavsett väder. Hämta kraft, tanka syre och vakna upp till livets äventyr – rakt utanför din tröskel!

Coach: Ida B Olsson  Språk: Svenska  Längd: Tre veckor Redskap: Gummiband och miniband.

Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

WorkOut med naturen som lekplats 
Outdoor Magic guidar dig att använda naturen som energikälla och ger dig redskapen att våga träna ute oavsett väder. Du kommer jobba med både hjärtat och musklerna i olika styrkepass och intervallpass.
WorkIn med naturen som energikälla
Hämta kraft, tanka syre och vakna upp till livets äventyr! Rakt utanför din tröskel. Vi guidar dig genom skogsyoga, kalla bad, urkskrik, plogging och gående meditation.

SoulFood som är extra god att äta utomhus
Du får våra favorit recept på soulsnacks att ha med ute i naturen. Enkla, snabblagade, mättande och hälsosamma recept för både dig och vänner/familj som lockas med på dina äventyr! Inget krångel. Bara ren inspiration för att tanka kroppen med bra bränsle.

SoulSurfing för fördjupad kontakt med naturen
Du guidas att med nya ögon och öppna sinnen utforska all den natur du har tillgång till. Med SoulSurfingen i detta program kommer naturen återigen bli en naturlig del i din vardag. En fri plats att tanka kraft och läkning från, dagligen. Det kommer påverka hela din existens, berika dig ända in i själen.

SoulWork Club

“Jag har fått en helt ny uppskattning för naturens läkande kraft! ”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Outdoor Magic har fått mig att uppskatta alla väder! Nu när jag vet hur jag ska klä mig är varje utepass ett äventyr.”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag har alltid gillat att springa i naturen men inte vetat hur jag skulle göra för att varva ner och bara vara ute. Gående meditationen i detta program har blivit en riktig favorit!”

Klubbmedlem

workbook_outdoormagic

Programmet för dig som vill uppleva naturens kraft

Förr levde vi på savannen. Vi är gjorda för att vara ute, röra oss på ojämna underlag, anpassa oss efter temperaturen och vakna med solen. Ändå har vi byggt ett helt liv kring att vistas inomhus, med mindre och mindre rörelse mår vi sämre än någonsin.

Det är dags att ta tillbaka kontakten med naturen! Hon står där mestadels orörd med all sin prakt. Vår kropps inre anatomi har inte förändrats. Låt oss återupptäcka magin, kraften och läkningen som väntar utanför dörren.

Föreställ dig endorfinerna efter din WorkOut i höstrusket, lugnet efter ditt skogsbad och friheten i själen efter yogan under bar himmel! Att sen få landa hemma med en varm dusch och en kopp te medans hormonerna lägger sig som ett glitter i hela själen, det är rikedom!

Om du vill:

  • Spendera mer tid ute
  • Träna smartare inte hårdare
  • Ladda dina batterier och återhämta dig
  • Leva närmare naturen
  • Känna dig stark, närvarande och hållbar

Då är Outdoor Magic för dig!