SoulVoice

 

SoulVoice

Tillit och tillgång till din röst

Programmet för dig som anar vilken lycka du kan uppleva om du får tillgång till din röst! 

Du kanske drömmer du om att sjunga eller vill känna dig mer avslappnad och skön när du talar inför människor eller uttrycker dina känslor. Soul Voice är skapat för dig! Du får verktyg och vägledning för att skapa en hållbar röst. Lindha tar dig också med på en resa in i dig själv med rösten som farkost, välkommen hem.

Coach: Lindha Kallerdahl Språk: Svenska Längd: Tre–sex veckor Redskap: Inga. 

Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Programmet innehåller:

Rösten genom kroppen

I detta skräddarsydda program guidas du genom övningar som gör rösten till din bästa vän och kraftkälla. Du får verktyg för att utveckla och stärka upp din röst. Röst som redan bor i din kropp. Detta innebär att vi kommer arbeta genom kroppen!

Vårda rösten

Att vårda din röst är att se till den du är, att bry dig om dig själv. Upplevelsen av rösten som plötsligt klingar ut kan både vara skrämmande och häftig, ibland på samma gång. Om du spenderar mer tid med din röst så har du möjlighet att blomma ut och vara trygg med dig själv. För din röst är just du. Den är också länken till ditt hjärta. Allt detta jobbar vi med tillsammans i programmet.

SoulFood som stöttar en trött röst

Om det finns en stabil grund i kroppen så har rösten goda förutsättningar att bära dig fram i livet. När det kommer till själva rösten specifikt så finns det ett par viktiga saker att tänka på. Du får ritualer, recept och husmorstips för rösten!

Känslighet är känslomässig intelligens

Genom SoulSurfingen kartlägger och medvetandegör vi känslorna, de är en levande upplevelse som vi kan låsa eller förlösa. När du har skaffat dig tillgång till tonen, ditt eget inre ljud, blir upplevelsen av hela livet mer levande och tillåtande.

SoulWork Club

“Att få jobba med Lindha var minst sagt transformerande. Övningarna är både kärleksfulla och utmanande! Hade ingen aning om hur mycket frihet det fanns att finna i min egen röst! ”

SoulWork Club

“Detta har hjälpt och inspirerat mig så oerhört mycket, allt från att lära mig att sjunga med hela kroppen och rösten till att förstå och kunna förmedla det jag sjunger. Hoppas många fler tar denna chans att jobba med henne.”

SoulWork Club

“Lindha är en otroligt inkännande och fokuserad lärare. Sättet hon arbetar på är kärleksfullt, långsiktigt och bygger på en stor integritet där individens röst och person står i fokus! ”

workbook_soulvoice

Programmet för dig som vill ha fri tillgång till din röst

Det finns många anledningar till att rösten inte bär, gör ont eller känns obekväm. Ofta saknas kunskap. Du vet inte hur du värmer upp rösten, eller har svårt att tala inför människor så att rösten når ut i rummet utan att slita på halsen? Detta program ger dig verktyg och praktiska övningar så du kan hålla din röst välmående! Jag vill också med detta program inspirera dig till att tala och sjunga mer bekvämt och lekfullt! Du pratar, nynnar , mumlar och sjunger. I duschen på scenen i kören eller i skogen i din ensamhet. Din röst är eftersatt, den behöver kanske smörjning, underhåll eller byte av fasad!

Du kommer att få jobba tillsammans med mig, vi gör övningar tillsammans. Du får viss teknisk förståelse så att du själv kan öva och leka dig fram till en rutin som passar just dig. Soul Voice ger dig verktyg att bära en stark och uthållig röst. En mer stadig röst som även kan vara lekfull och hjärtlig. Du får lära dig att lyssna till din kropp och kroppens ljud eftersom att din röst är mäktig, unik, stark och tunn. Och sårbar på samma gång. Du är din röst, ditt ljud, din vibration och dina hjärtslag.

Lär dig att ljuda och improvisera, känna in din röst och bli mer cool med dig själv. Det är så ljuvligt skönt att våga andas och bara låta rösten klinga ut. Alldeles alldeles underbart!

Om du vill:

  • Förstå hur din röst fungerar
  • Känna djup närvaro i din kropp
  • Utrycka dina känslor med trygghet
  • Kunna ta hand om rösten när den är trött
  • Få tillgång till hela ditt spektra (inifrån och ut)
  • Utvecklas med chakrasång
  • Vila i tonmeditation
  • Vända nervositet till nyfikenhet
  • Utforska musik som utmanar och smeker
  • Ha kul med röst och ljud!

Då är SoulVoice för dig!