Lär dig yoga

 

 

Lär dig yoga

Yoga är för alla

Lär dig yoga ett program som vänder sig till alla – för alla kan yoga.  Kanske tänker du att du för stel? Eller för rastlös? Så är det inte. Alla kan yoga och i detta program börjar vi från grunden. Programmet lär dig yoga som du sedan kan göra när och var du vill. 

Coach: Johanna Hector Språk: Svenska Längd: Tre till sex veckor Redskap: Yogamatta och block

Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Bygg styrka, uthållighet och närvaro med yoga
Om du trodde att yoga bara handlar om rörlighet har du fel. Med detta program lär du dig bygga styrka mjuk som bambu! En hållbar styrka som du bär med dig ut i vardagen iform av bättre hållning, effektivare löpsteg och mer tillgång till din inneboende energi.

Lär dig andas och stilla tankarna 

Som en yogi! Det betyder inte att livet från och med nu kommer vara blå himmel och solsken, aldrig mer stressad. Tvärtom kommer du kunna välkomna livet mera fullt ut tack vare din förmåga att kunna styra andningen och tankarna. Så kommer avslappningen och harmonin mer naturligt.


 Inspiration och recept för kropp och själ

Mat är näring för kroppen men det är mycket mer än så. Inom yoga pratar vi om prana som betyder livskraft. Är maten du äter fylld av livskraft? Om du stoppar ner den i jorden igen, skulle det komma upp en grodd? Och vad behöver själen för mat? I detta program delar jag med mig av SoulFood - recept, filosofi och redskap att göra maten en del av din dagliga praktisering av lite mer närvaro och lite mer närvaro och lite mer närvaro ;)
SoulSurfing som ger dig ett yogiskt mindset
Att ge dig själv tid att andas, stretcha och stärka kroppen är en investering även i din själ! Vi jobbar alltid med både insida och utsida i SoulWork Club och anser att de hänger ihop. Ibland börjar vi utifrån för att påverka det inre och ibland börjar vi inifrån. inifrån och ut. SOUL är en viktig del och något vi jobbar med dagligen. I Arbetsboken skriver vi mer om detta, där får du även frågor att svara på och fundera över för att hitta just ditt varför, din känsla och utifrån denna förankra inspirationen så att yogan kan bli en långsiktig del i ditt liv.
SoulWork Club

“Jättebra upplägg och jag har fått en annan förståelse hur allt hänger ihop i yogan. Känner stor lust att fortsätta utforska yogan!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag har fått effekter av dessa tre veckor som jag aldrig ens vågat drömma om! Har länge velat prova yoga och även gjort några försök. Det har alltid slutat med att jag gett upp för att jag inte riktigt förstår konceptet. Nu förstår jag mer och jag kommer fortsätta utforska denna värld och lära mig mer.”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag är så nöjd och överraskad. Fantastiskt program och helt perfekt upplägg! ”

Klubbmedlem

lr-dig-yoga-workbook-1

Programmet för dig som är nyfiken på yoga 

Känn känslan av att rulla ut yogamattan en tidig morgon, med bara fötter och stilla sinne rulla igenom mjuka flöden som värmer upp kroppen, ger tankarna klarhet och själen ro.

Det är vad yoga kan göra för oss. Yoga innehåller flera fantastiska redskap, tekniker och filosofier som hjälper oss att vara här och nu, så att vi kan uppleva livet i sin fulla kraft utan att vingla eller rygga tillbaka. Alla kan yoga och med detta program blir yogan en väg för mer närvaro och energi i vardagen!

I detta 3 veckors program delar jag med mig av yogans enkla men kraftfulla redskap. Jag guidar dig genom dem så att de slutligen blir en naturlig del av ditt liv. Vi tar det steg för steg. Du kommer jobba med fysiska positioner, lära dig solhälsningen så att du så småningom kan göra den utan mina instruktioner (total frihet). Med dessa bygger du rörlighet och styrka. Vi jobbar även med andningen, fokus, koncentration, djup avslappning samt kontemplation. Sist men inte minst får du nycklar kring hur maten kan läka både kropp och själ! Ser fram emot denna resa tillsammans!

Om du gillar:

  • Smarta och pedagogiska program
  • Att utvecklas, få resultat och lära dig från grunden
  • Känslan av ökad energi, kraft och rörlighet
  • Friheten i att kunna yoga när och var du vill
  • Inspirerande lärare som välkomnar hela dig, precis som du är

Då är Lär dig yoga för dig!