FaceGlow

 

FaceGlow

Låt ditt inre glow stråla på utsidan 

Du är gjord för att stråla, både på insidan och utsidan. FaceGlow är programmet som skruvar upp volymen på ditt glow utan ingrepp, redskap eller dyra krämer. Stötta ditt naturliga glow inifrån och ut! Genetik och livsstil kan få oss att se trötta, sura eller arga ut även när vi inte är det.

Vårt utseende är en del av vår presentation ut i världen, en del av det som definierar oss men också det vi ser när vi möter oss själva i spegeln. Just därför önskar jag att alla får tillgång till dessa enkla och kraftfulla tekniker så att ansiktet kan få utstråla och reflektera det som finns på insidan. För glädje och skönhet kommer sannerligen från insidan först och förtjänar att stråla hela vägen ut så att insidan matchar utsidan! I slutet av programmet kan du enkelt skapa din egen skräddarsydda FaceGlow-ritual att njuta av livet ut!

 

Coach: Johanna Hector  Språk: Svenska  Längd: Tre veckor till tre månader 

Redskap: Inga  Pris: 998 kr 

Nu släpper vi två glowiga bonuspass till FaceGlow-programmet!

Programmet innehåller:

Ger dig stolt snygg hållning och bättre cirkulation!

Dålig hållning hör samman med allt från nack-, rygg- och huvudvärk till sömnproblem. Dessa bidrar i sin tur till försämrad cirkulation i ansiktet och stelhet i ansiktes muskler. Vi jobbar med övningar och tekniker som ökar rörligheten i överkroppen, tar tillbaka din stolta hållning och boostar blodcirkulationen så att du får tillgång till ditt naturliga glow igen!

Släpp spänningar, boosta cellförnyelsen och känn harmoni!

Press play och guidas genom djup avslappning, föryngrande ansiktsmassage, andning och boostar ditt glow och andra holistiska pass. Den ökade blodcirkulationen från passen ger dig ett naturligt lyft och vackert glow på bara några minuter! När oron i pannan smälter kan musklerna slappna av och du får en mer behaglig balans i ansiktet. Mindre spänning, mer flow och glow!

Ät din hudvård!

Huden är vårt största organ och skyltfönster för vad som sker inne i våra kroppar. Mat har en självklar roll i hudvårdsritualen. SoulFood för glow har långsiktiga effekter som yttre produkter och ingrepp sällan kan matcha. Recepten i detta program är gjorda för att optimera hudens välmående. Glossigt hår, starka naglar och pigg kropp är härliga bonusar på köpet! Låt oss lovebomba kroppen inifrån och ut!

Älska dig själv!

FaceGlow är inte bara tekniker som tonar och lyfter ansiktet utan även ritualer som bjuder in djup avslappning och meditation. I varje del av FaceGlow jobbar du med en specifik affirmation. Affirmationer är ett kraftfullt verktyg för att bli mera du och leva det liv du längtar efter. Många som praktiserar dem känner att FaceGlow-passen ger dem en daglig stund av egen tid. Det är fascinerade att se hur bara några minuters massage och andning tillsammans med din affirmation kan fylla tillvaron med så mycket glädje och genuin tacksamhet.

SoulWork Club

“Övningarna i FaceGlow tar bara någon minut och jag märkte stor skillnad på bara tio dagar med programmet. Allt från en mer avslappnad panna till mindre påsar under ögonen och klarare hud!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Mitt ansikte känns så strålande och vaket när jag utfört faceglow-ritualen. Mina kinder har ett naturligt rouge och hela jag känner mig piggare. Övningarna är också så sköna, jag njuter verkligen!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag älskar kombinationen av massage, akupressur, yoga, andning och avslappning i detta program. Det är fantastiskt för ansiktet men jag måste säga att det faktiskt påverkar hela mig, jag mår liksom bättre och är på något sätt mycket gladare! Om du funderar på att testa FaceGlow säger jag bara: Gör det!!!”

Klubbmedlem

glow_2

Programmet för dig som vill ha mer glow!

Glow är verkligen inte bara något som sker utifrån och in, det är precis lika mycket inifrån och ut. Idag älskar jag att lägga händerna på ansiktet. Inte bara för hur det får mig att se ut utan lika mycket för hur det får mig att känna mig. Spänningen som rinner av, mjukheten som bjuds in, tiden stannar upp och jag får se mig själv i ögonen. Det är verkligen som att komma hem.

Det är min förhoppning att du också ska landa i detta ljuva, strålande tillstånd. Se hur vacker du är, ge dig själv all den där bekräftelsen du längtar efter så att vi tillsammans kan gå ut i världen och ha kul både med och utan smink. Njuta av skönhet med allt vad det innebär för att det är härligt, festligt och roligt. Inte för att vi vill dölja något eller kompensera för att vi tror att vårat värde ligger i hur vi ser ut. Detta är FaceGlow! Är du redo att stråla?

Om du vill:

  • Känna dig som ditt piggaste och vackraste jag

  • Ta hand om hela dig, inte bara det som finns nedanför nacken

  • Älska det du ser i spegeln

  • Uppgradera din sömn till skönhetssömn

  • Äta din hudvård

  • Känna genuin tacksamhet dagligen

  • Slappna av i ansiktet och minska rynkorna

  • Boosta kollagen produktionen och cirkulationen

  • Få strålande, slät och jämn hud genom att aktivera hudens superkraft

  • Lära dig tekniker så du kan skapa din egen FaceGlow-ritual

Då är FaceGlow för dig!