21 dagar Reset

 

21 dagar Reset

Få tillgång till din glasklara energi

Reset-programmet är ett 21 dagars äventyr att vända hem till hälsosamma vanor som ger dig tillgång till din glasklara energi. Genom att säga nej till sånt som tar energi och investera i det som får dig att verkligen må bra är detta inte en quick fix utan en investering som blir till ringar på vattnet i alla aspekter av ditt liv. Oavsett var du befinner dig just nu finns det ännu en nivå att utforska. Vi ser fram emot att se dig ta nästa steg på din hälsotrappa!
 

Coach: Johanna Hector & Karin Haglund  Språk: Svenska  Längd: 21 dagar

Redskap: Inga  Pris:  1498 kr  Tillgång: 6 månader  

Programmet innehåller:

Din kropp är gjord för rörelse

Träning är inte bara till för att skapa fysiska förändringar i din kropp i form av muskler och fettförbränning. Rörelse frisätter också hormoner som ger dig energi och får dig att må bra. Här finns till exempel favoritpasset SoulStroll för Reset!

Återhämtning är viktigt!

Ett stressat nervsystem tar inte upp näring, därför är återhämtning av största vikt. Återhämtning är inget passivt som sker av sig självt utan något du aktivt arbetar med. I detta program får du guidade WorkIn pass i form av meditation, andningsövningar, guidad avslappning och mjuka rörelsepass. 

SoulFood – hur och när du äter

SoulFood är näringsrik mat men handlar också om hur och när du äter! I programmet får du vägledning och recept. När du loggar in i  klubben väntar flera filmer där Karin Haglund och Johanna Hector guidar dig med både tips och recept!

Frågor som tar dig hem till sig själv

Du får tekniker för att lära dig lyssna till dina tankar och känslor. Vad styr dig? Vad är dina styrkor och vad är dina svagheter? Vad stressar dig och vad gör dig lycklig? SoulSurfing är frågor som tar dig hem till dig själv så att du utför detta program från en plats av kärlek och inte rädsla. 

reset_21dagar

Det handlar lika mycket om utsidan som insidan

Trött på att vara trött, inte ha ork, energi eller helt enkelt sugen på att ge dig själv de bästa förutsättningarna för mer glow och flow? Då är 21 dagar Reset för dig! Det här är en omstart och medveten aktivering av allt det du vill ha mer av i ditt liv!

Mitt namn är Johanna Hector och vid min sida står Karin Haglund. Vi har skapat ett ljuvligt och kraftfullt 21 dagars program som är enkelt att följa. Du behöver inga förkunskaper, vi har designat programmet så att det är givande och inspirerande att följa oavsett om du är nybörjare eller självutnämnd expert! Det handlar lika mycket om utsidan som insidan, därför får du inte bara guidade recept och riktlinjer utan även följsamma meditationer, andningsövningar, pass för lymfan, WorkOut och WorkIn i form av film och ljudfiler. Du får också vår bok att ladda ner med all fakta och inspiration bakom programmet så att du förstår varför vi gör det vi gör. Du får ett enkelt 21 dagars-schema att följa som vi hjälper dig anpassa utifrån dina förutsättningar och mål!

Är du redo – vi är – nu kör vi!

Om du vill:

 • Rensa i röran

 • Äta mer grönt och näringsrikt

 • Lära dig foodpreppa

 • Äntligen meditera dagligen

 • Boosta lymfan

 • Känna dig utvilad och fokuserad

 • Boosta hud, hår och naglar

 • Äntligen skippa den där ovanan

 • Stärka din matsmältning och ta hand om magen

 • Andas de där djupa långsamma andetagen

 • Utmana dig själv

 • Vara med om ett äventyr

Då är vår 21 dagar Reset för dig!