Gravid gudinna


Träning för gravida gudinnor

Att du är gravid innebär inte att du ska undvika träning. Tvärtom kan träning minska trötthet, illamående och krämpor under graviditeten. Att träna under graviditeten är en fantastisk investering i ditt och familjens välmående under hela graviditeten! 

Coach: Johanna Hector Språk: Svenska Längd: Sex till nio månader Redskap: 2 lättare vikter, 2 tyngre vikter, gummiband. Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Specifika pass för de olika stadierna i din graviditet


Övningarna i varje pass skapades med din föränderliga kropp och ditt växande barn i åtanke. Träningen är anpassad utifrån vad din kropp går igenom i varje trimester. Under första trimestern när du känner dig trött eller har låg energi rekommenderar vi pass med fokus på att bygga styrka. Du får förslag på pass och upplägg i SoulWork boken. Under andra trimestern, när du upplever din ”superwoman fas" har du möjlighet att använda både tyngre och lättare vikter för att utmana både styrka och kondition. Övningarna i tredje trimestern fokuserar på balans och är modifierade så att du kan använda en stol eller en vägg för att fortsätta röra på dig och vara aktiv under ditt sista skede av graviditeten.

Guidad meditation, avslappning och förlossningsförberedande andning
Vi lägger mycket fokus på att skapa utrymme för dig och den växande bebisen under gravidyoga passet som fungerar under hela graviditeten samt de guidade sessionerna med avslappning, meditation och andning, tekniker som är ovärderliga under förlossningen men även tiden efter som nybliven mamma eller flerbarnsmamma.
Inspiration och recept för kropp, själ och bebis
Ska man äta för två nu eller hur är det egentligen? Vad hjälper mot illamående? Sura uppstötningar?Finns det järn som inte stör magen och tarmarna? Vad är farligt, vad ska man undvika? Är det din första graviditet har du kanske tusentals frågor och är det andra/tredje/sjätte kanske du känner att du vill uppdatera dig? Mat är näring för kroppen men det är mycket mer än så. Maten du äter denna period är byggstenarna för din bebis. I SoulFood jobbar vi med mat som boostar både dig och bebben samt går igenom olika kosttillskott som kan underlätta din graviditet och ge er båda extra näring och energi!
SoulSurfing för att knyta an till ditt barn och denna kraftfulla tid

 
Skillnaden mellan de som upplever sin förlossning som fantastisk mot de som blir överväldigade och känner att de tappar kontrollen är i den utsträckning din kropp och ditt sinne har muskelminnet att praktisera allt det ”du vet” under stress.  Att lagra information i cellerna genom daglig praktisering och SoulSurfing är något helt annat än utantill kunskap! Därför jobbar vi mycket med den mentala och själsliga biten både i träningspassen, meditationen och SoulSurfingen. I SoulWork boken får du svara på och fundera över vad dina behov är i denna fasen av graviditeten. Så att du tydligare kan be om hjälp och stöd för att känna dig trygg och säker genom hela graviditeten och förlossningen.

SoulWork Club

“Jag ligger just nu med min 5-veckors bebis på bröstet. Jag körde Gravid Gudinna-programmet sedan ca v 19. Jag upplevde verkligen att detta gjorde stor skillnad i min graviditet, både för mig och barnet. Tack vare programmet var andningen mitt ankare genom förlossningen, det blev bättre än vad jag kunnat hoppas på!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Äntligen träning för gravida som är rolig och fylld med energi! Saknade dessa pass så enormt mycket efter graviditeten så jag fortsatte att köra dem, nu med bebben i sjalen eller liggandes i babygymmet. Vi njuter båda två!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Som förstföderska har jag varit så rädd för att förlora vårt efterlängtade barn att jag knappt vågade röra mig i början. Tack vare din mjuka, trygga guidning började jag med andningsövnigarna och vågade mig sedan på de mer utmanande passen. Tusen tack, nu känner jag både lust och trygghet i min kropp igen och längtar till förlossningen!”

Klubbmedlem

trning-fr-gravida-gudinnor-1

Programmet för dig som vill avsluta graviditeten starkare än du började 

Gravid Gudinna är skapat av Johanna Hector, utbildad personlig tränare, yogalärare och coach. I detta program är hon själv gravid med sitt tredje barn. Hon har stor erfarenhet av att undervisa gravida kvinnor och tillsammans tar ni er igenom denna magiska tid på ett utvecklande, säkert och stärkande vis! 

Vi kommer att fokusera på att stärka din kropp för att möta kraven på moderskap samtidigt som vi bygger grunden för en fullständig återhämtning efter födseln. Lär dig hur du förbereder din kropp för förlossningen samtidigt som du minimerar värk, smärta och rädsla.

I detta 6-9 månaders program tränar vi tillsammans (jag väntar mitt tredje barn under skapandet av detta program) mot dagen då du ska få möta ditt barn! Graviditet kan vara en riktig berg och dal bana fylld av tacksamhet, rädsla, trötthet, smärta och eufori. Jag har upplevt hela spektrat och det som grundar mig och stärker mig är rörelse, djup josig vila, rätt intention/fokus och SoulFood. I detta program delar jag med mig av ALLT!

Om du vill:

  • Känna dig stark och smidig under din graviditet
  • Ta vara på denna tid och knyta an till ditt barn
  • Förbereda dig för förlossningen med specifika övningar och intentioner
  • Kunna återhämta dig och få kontakt med kroppen efter förlossningen
  • Friheten i att kunna träna när och var du vill
  • Träna med inspirerande lärare (som också är gravid) som välkomnar hela dig, precis som du är

Då är Gravid Gudinna för dig!