Våga vila


Vila är en superkraft

Våga Vila är ett kraftfullt program som välkomnar dig hem till dig själv. Det är lätt att leva ett mediokert liv, man behöver inte göra någonting alls. Men att leva ett tillfredställande liv, det kräver mod! Välkommen att vila i din egna josiga närvaro.

Coach: Johanna Hector  Språk: Svenska  Längd: Tre veckor Redskap: Det kan vara skönt att ha en kudde. Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Nope! Här är det endast WorkIn

Välkommen till världens ljuvligaste program. Och vet du, de flesta av våra deltagare blir starkare och snabbare än någonsin tidigare, just för att de vågat vila.

Vi kommer träna dig till att bli Queen Of Rest! 

Många av oss tror att vila, återhämtning och tillfredställelse ska komma av sig själv. Oftast i slutet av dagen när vi har varit duktiga, presterat tillräckligt och förtjänat vilan. Då ska den bara infinna sig. Men vila är en muskel du tränar upp. Du får flera kraftfulla yoga nidras, rörelseritual, guidad andningsmeditation och en ljuv yoga nidra att somna till! Alla delarna går utmärkt att praktisera närsomhelst, varsomhelst och går att kombinera med annan träning.

SoulFood som boostar din återhämtning

Mat är en viktig byggsten när det kommer till återhämtning och vila. SoulFood är mer än mat, mer än kalorier och näringslära. Det är känslan av att vara uppskattad och buren. Det är lika mycket hur du känner dig hemma i din omgivning, hur du talar till din egen kropp och relationen du har till mat. I detta program förklarar vi hur du äter för att låta kroppen vila. Du får enkla recept och tips att lägga till i vardagen.

SoulSurfing för att bjuda in vila som superkraft i ditt liv

SoulSurfing är en inbjudan att vända fokus inåt, neråt, hem till dig själv. Att vända fokus hem till dig själv kan ta tid. Därför har vi designat dessa 21 dagar som en mjuk vägledning hem till dig själv. Varje vecka jobbar du med några enkla men kraftfulla frågor som hjälper dig sätta din intention – din ledstjärna.
SoulWork Club

“Våga vila har gett mig en daglig återhämtning som jag länge behövt men inte prioriterat tidigare!

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Programmet har visat att när vilan kommer först så ger den ny energi, mer kreativitet, ork och lust till resten av livet. En daglig nidra har gjort det lättare att lyssna på kroppen och inte köra över mig själv! ”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag fick utmattningssyndrom för ett år sedan (fast att jag bara är 21) och har haft svårt att återhämta mig. Våga Vila har varit hela världen för mig! Gör nidrorna jätteofta. Hela programmet är GULD!”

Klubbmedlem

workbook_vagavila

Programmet för dig som vill lära dig vila

Vi brer oss så tunna att vi knappt räcker till. Utmattade! Giriga som hungriga spöken kräver vi kroppen och intellektet på mer, mer, mer – aldrig tillfredsställda, aldrig tillräckliga, aldrig bra nog.

Det är dags för en förändring. Det är dags att ta tillbaka vilan och återupprätta den till sin rättmätiga plats i livet, nämligen Queen of Fucking Everything! Alla kan vila, vila är josigt, intressant och långt ifrån tråkigt! Lär dig hemligheterna och knepen för att vila i din egen oändliga kraft! Här får du tillgång till din fulla potential. Dina drömmar och visioner väntar här!

Vi har inte råd att inte vila. All forskning pekar på att människor som vilar upplever mycket mindre ångest, stress och fysiskt obehag samt en dramatisk minskad risk för utmattning och depression. I detta tre veckor långa program delar jag med mig av enkla men kraftfulla redskap för vila. Jag guidar dig genom dem så att de slutligen blir en naturlig del av ditt liv. Vi tar det steg för steg. Du kommer jobba med guidad djupavslappning (yoga nidra), andningsövningar och mjuka rörelser. Sist men inte minst får du ta del av forskningen bakom dessa tekniker, nycklar kring hur maten kan läka både kropp och själ samt ritualer för en god natts sömn.  Jag ser fram emot att vila tillsammans!

Om du vill:

  • Leva med glädje och tillfredsställelse
  • Få tillbaka kreativiteten och drömmarna
  • Träna smartare istället för hårdare
  • Känna dig utvilad och pigg
  • Ha marginaler att välkomna livet
  • Få in vila som en naturlig del i ditt liv
  • Äta för att stötta kroppens återhämtning
  • Sova gott
  • Förstå vilans effekter på din hälsa

Då är Våga Vila för dig!