SoulStart

Lär dig träning från grunden

SoulStart är ett smart program som möter dig precis där du är i dag. Välkommen till ett äventyr för kropp och själ som bygger på kärlek rakt igenom. 

Coach: Ida B Olsson Språk: Svenska Längd: Sex veckor Redskap: Inga.

Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Pass med kroppen som redskap
Du är gjord för rörelse! I detta program bygger vi rörelseglädje och självförtroende från grunden. Passen är enkla, inte alltid lätta ;) med flera alternativ så att du kan anpassa utifrån din dagsform.
Rörlighet och återhämtning
De återhämtande passen är som en varm, mjuk kram. En viskning hem till dig själv. I dessa pass guidas du att mjuka, låt stress och spänningar rinna av dig så att du naturligt landar i ett tillfredställande tillstånd.
Inspiration och recept för kropp och själ
Att se maten som en närande belöning utan ångest och eller förbud. Att ha aptit att njuta av varje måltid och låta det bli en naturlig stund del, utan hets eller press. Du får tips på hur du kan fylla din kyl och skafferi. Nycklar att ha med i bakhuvudet för att se maten som något lustfyllt och enkla goda recept.

SoulSurfing som får dig att älska rörelse 


Kanske är detta den allra viktigaste. Att lyssna inåt. Få klara redskap för att öppna dörrar till ditt ”Varför”. Det sägs att människor som skriver dagbok har en lyckligare känsla inom sig. Denna del kan vara skrämmande och klurig till en början. Men jag lovar att andetagen kommer bli mjukare och mjukare. Du kommer att se världen med nya ögon både gentemot din egen spegelbild och andra.


SoulWork Club

“Trodde aldrig jag skulle bli en sån där som längtade efter att få träna, men banne mig… jag är helt fast och längtar till nästa pass!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Träning har tidigare varit en press i mitt liv, något jag tvingat mig till och fått dåligt samvete över. Tack vare Idas mjuka guidning i både passen och SoulSurfingen har jag hittat en ny röst inom mig, den är mer kärleksfull och det har förändrat mitt liv. Tack!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Vilket mäktigt program! Alltså recepten, mums!!! Så enkla, goda och fyllda med näring. jag har även börjat lägga märke till hur jag äter när jag är stressad och vilken skillnad det har gjort både på hur kroppen ser ut och känns!”

Klubbmedlem

workbook_soulstart

Programmet för dig som vill börja från grunden 

Här vill vi vägleda dig att nå de bitar du saknar eller behöver guidning i att göra träning och ritualer till en naturlig del av ditt liv. För dig själv. Du ska inte prestera, du ska inte vägas eller mätas. Du kommer inte ifrågasättas eller pressas. Du kommer få ta del av ett program som blir en god vän mot något du sedan förhoppningsvis kommer se som en resa livet ut. Inget du hoppar på för att sedan hoppa av. Detta är inget ”pang” startskott för att vara ”pang” klar. Detta är en mjukstart mot något som belönar dig och som du finner så mycket mer njutning av än att inte göra.

Du kanske bara har glömt av hur eller tappat dig själv längs livets bergochdalbana. Du kanske aldrig har ens tänkt tanken att DU faktiskt är den viktigaste personen i ditt liv! Det är du! Den personen utgår vi från i detta program. Helt utan pekpinnar och piska. Med kärlek för och till dig själv jobbar vi med alla de bitar vi ser är nyckeln. För en sak gör inte underverk. Du ska få både smart träning, SoulSurfing och SoulFood. Du kommer att få massa tips och en hel drös med guidning som du själv kokar ihop till dig precis som du vill!

Du kanske längtar efter att ha mer ork, bättre tålamod, känna mer glädje och tillfredsställelse. Då är detta programmet något för dig. Att hitta de härliga bitarna inom dig dels genom träning men även aktiv återhämtning. Varmt välkommen till ett äventyr inom dig och ditt yttre skal för dig och bara dig!

Om du gillar:

  • Effektiva och inspirerande träningspass
  • Prestationsfri träning med fokus på glädje
  • Variation i träningen
  • Helheten hälsa och grunderna i hörnstenarna
  • Att få starta från grunden
  • Friheten i att kunna träna när och var ni vill
  • Inspirerande tränare som coachar Dig till Ditt mest hälsosamma jag

Då är SoulStart för dig!