Strong Mama

Stolt, stark & sexig!

Strong mama är ett program som påverkar hela dig. Stärk kroppen efter förlossningen på rätt sätt med smart träning och holistiska verktyg. Dyk in i specifika övningar för dig som fött barn (oavsett om det är åtta veckor eller 30 år sedan!).

Coach: Johanna Hector Språk: Svenska Längd: Sex veckor eller så länge du behöver Redskap: Hantlar, gummiband och liten boll eller kudde.

Tillgång 6 månader Investering: 998 kr 

Köp programmet! Köp med friskvårdsbidrag!

Programmet innehåller:

Styrka, kondition och roliga utmaningar 

 Vi börjar från grunden och bygger styrkan inifrån och ut. Med den kommer även en stolt hållning och sist men inte minst kontakten med lusten! Du följer enkelt programmet som berättar exakt vad du ska göra varje dag. Alla klasser leds av mig, Johanna Hector, i detta program är jag mellan 3-7 månader postpartum med mitt tredje barn. Jag har stor erfarenhet av att undervisa mammor och tillsammans tar vi oss igenom denna omvälvande tid på ett utvecklande, säkert och lustfyllt vis!

Andning, yoga, meditation och djupavslappning

Som mamma till tre barn vet jag precis hur svårt det är att ta hand om barnen, ha ett heltidsjobb och sedan försöka få in träning och återhämtning utan vägledning eller stöd. Därför brinner jag för att guida trötta mammor samt stötta och vägleda dem med djup josig vila. Tillsammans njuter vi av mjuk yoga, yoganidra och läkande kroppsnärvaro.

SoulFood  för en stolt, stark och sexig kropp
Låt oss vara ärliga, även om vi går på moln med vår nya bebis, vill vi också känna oss stolta och starka i vår kropp! I SoulFood delen lär du dig skapa sunda rutiner kring mat så att du har energi att bygga styrka, återhämta dig och känna dig tillfredsställd. Mat är näring för kroppen men det är mycket mer än så. Mat är njutning, sensualism, gemenskap och fyllt med känslor. I detta program får du tillgång till SoulFood - recept, filosofi och redskap för att äta näringsrikt och djupt tillfredsställande!
SoulSurfing för att knyta an till lusten och kraften
Det är en radikal handling att välja sig själv, speciellt som nybliven mamma. Att vilja känna sig stark, stolt och sexig är att sticka ut hakan. Men vet du, så som vi behandlar oss själva, så behandlar vi andra. När du behandlar dig själv med respekt och kärlek kommer det naturligt rinna över till alla i din omgivning. I SoulSurfing delen skriver vi mer om detta, där får du även frågor att svara på och guidning att fundera över vad du är sugen på?
SoulWork Club

“Jag har följt programmet bra (minus några gånger, men som du skriver...det är en del av livet). Gillar verkligen passen, det är så grymt att de ofta är under 30min, lättare att ”bara göra”. Känner så enormt stor skillnad i kroppen!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag signade upp och hade egentligen inga förväntningar, lite visste jag att det var precis det jag behövde. Har varit precis överallt rent känslomässigt och verkligen fått leva ut, släppa loss och låta min feminina energi ta plats, så tacksam för detta program!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Äntligen kan jag känna kontakten med lusten igen, tack! Ja, bäckenbotten och magmusklerna också såklart :) ”

Klubbmedlem

WORKBOOK_strongmama_tryck-1

Programmet för dig som vill känna stark & fylld med lust efter graviditeten

Livet som mamma är en riktig berg och dal bana fylld av tacksamhet, rädsla, trötthet, trötthet, trötthet, kärlek, stolthet, förvirring och eufori. Som mamma till tre upplever jag ofta hela spektrat på en och samma dag. Det som grundar mig och stärker mig är rörelse, djup josig vila, rätt intention/fokus och SoulFood. I detta program delar jag med mig av ALLT!

Du förtjänar att känna dig stolt, stark och sexig.  Dags att ge tillbaka till den här fantastiska kroppen som gjort så mycket för dig. Stärka den med smart träning, ta tillbaka den stolta hållningen genom skön yoga och knyt an till lusten, livskraften och sexlusten igen! Du är en mamma men du är också så mycket mer. Låt oss ta tillbaka ordet sexig - det är en känsla, ett tillstånd som ger DIG njutning och tillfredsställelse!

Om du vill:

  • Känna dig stark, stolt och sexig
  • Stärka kroppen efter förlossningen på rätt sätt med smart träning och holistiska verktyg
  • Knyta an till lusten efter graviditeten
  • Lära dig återhämta dig de dagar sömnen är dålig
  • Slippa googla och skapa egna pass och scheman som kanske inte funkar eller är säkra
  • Ha friheten att kunna trycka på play och träna när + var du vill
  • Hänga med inspirerande kvinnor (som också fött barn) där lusten, lek och njutning prioriteras

Då är Strong Mama för dig!