Tre ritualer för full body glow

Tiden innan sommaren lägger vi lite extra fokus på huden för att lägga grunden för lata sommardagar med sol, bad och minimalt med tid inomhus. Dessa enkla och kraftfulla ritualer ger huden de bästa förutsättningarna för att stråla ikapp med havets glitter denna sommar.

1. Torrborsta
Torrborsta hela kroppen innan du hoppar in duschen på morgonen. Börja vid fötterna och arbeta dig upp mot bröstet med mjuka cirklar. Torrborstning tar bort döda hudceller och stimulerar lymfan och blodcirkulationen, vilket stödjer kroppens naturliga avgiftningsprocess och ger dig en boost av energi.

2. Duscha iskallt
Ta en iskall dusch. Forskning visar på att regelbunden exponering för kyla kan förbättra din blodcirkulation, öka din immunitet och frigöra humörboostande endorfiner. Är du inte van vid kylan kan du ställa dig i duschen och sänka temperaturen gradvis. Det kan vara allt mellan fem sekunder till två minuter. Passa på att tvätta ansiktet i iskallt vatten. Det ger dig ett enormt glow!


3. Massera i cirklar
Massera in dina favoritprodukter i mjuka cirklar över både kropp och ansikte. Jobba i mjuka cirklar mot hjärtat. Avsluta med ett vackert läppstift eller ljuvlig läppglans!


När du ändå är i badrummet, passa på att städa ur sminkväskan. Dessa produkter har alla ett bäst före-datum (precis som mat) och samlar på sig bakterier som du inte vill ha i ansiktet. Kasta gamla produkter, städa ur lådor och necessär och tvätta rent sminkborstarna.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar