Välkommen till bloggen

Blogg

April: Näring

Denna månad bjuder vi in dig att sakta ner och suga upp näringen genom kroppen. Två saker som bägge är radikala i dagens samhälle. 1: Sakta ner! Vi är programmerade att tro att långsamt och stadigt är svagt, medans snabbt och spänt är bra. Vi vet alla hur det fungerade för sköldpaddan och haren, men vi ignorerar fortfarande visdomen. Rösten som ropar pressa hårdare, kör på, är ofta högre och fångar vår uppmärksamhet lättare. Vem är du när du inte pressar och presterar? Vad är du då värd? 2: Ge…

Läs mer…

Mars: Harmoni

Mars är en hyllning till kroppen! Ditt hus, ditt tempel, din lekplats! Harmoni är både ditt individuella arbete och vårt kollektiva. Harmoni börjar med att sakta ner, både i tankar och rörelser. Inte för att du måste utan för att det är så djupt, josigt, tillfredställande.

Mars i klubben är en viskning, en daglig påminnelse om att komma hem till dig själv, din kropp. Här bor harmoni, du bär henne med dig dagligen vart du än går och vad du än gör. Kan du se den i molnen på himmeln, hos människ…

Läs mer…

Februari: Riktning

Det skrivna ordet och den inre rösten bär enorma krafter. Medvetandegör och välj din riktning, ställ in siktet och låt oss segla på vågorna tillsammans denna blåa februari!

Februaris kalender är en daglig manifestation av din riktning. Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare. Ställ in kompassen med oss inne i klubben. Mantrat ”Med stadig tillit”  är en påminnelse om att allt är som det ska. Kanske inte helt enligt dina planer men ibland är det meningen att rida hästen i…

Läs mer…

Januari: Frihet

Frihet är ett efterlängtat tema. Ett stort tema som kräver sina ramar. Precis som kreativitet behöver begränsningar för att växa födds frihet genom både disciplin och acceptans. Annars är det bara en idé, ännu en fisförnäm tron att se ner på andra ifrån. Vad skulle hända om du acceptera dig själv som du är? Accepterade det du befinner dig i just nu, även om du inte gillar det?

Det finns en del i dig som vet precis när hon ska sätta ner foten. Hon kan avvisa giftig mat, relationer eller miljöe…

Läs mer…

Därför är hela du välkommen här

Vi säger ofta "hela du är välkommen här" i klubben. Varför är det viktigt?
Borde vi inte i stället försöka bli av med våra ”dåliga”sidor? ⁠Frågor som vi ofta får och det är inte förvånande. För vi är så uppfostrade med att kategorisera saker som bra och dåliga. Bort med det dåliga och fokusera på det som är bra.

Men det fungerar inte så, vi som människor fungerar inte så. Vi bär alla på hela spektrat, frågan är bara, är du medveten om det? Det vi förtrycker försvinner inte, det växer sig allt…

Läs mer…

December: Njutning

Älskade SoulSurfer – vi har nått slutet av 2023. Vilket unikt och oförutsägbart år det har varit... fullt av möjligheter, mirakel och tillväxt. Även om det kanske inte i stunden känts så alla gånger. I december arbetar vi med energin 3 (12 = 1+2 = 3). Tre står för det positiva sinnet. Det positiva sinnet är lysande, fokuserat och tydligt. Grundat, stadigt och samtidigt lätt på foten, nära till njutning och lek. För dig som tycker det är intressant med rymden representeras siffran tre av planet…

Läs mer…

Tystnaden läker om du låter den tala

november

Tystnaden läker om du låter den tala. Mellanrummen lugnar själen när vi omfamnar dem. Bara för att det inte finns ord för det du känner betyder det inte att språket inte finns där. Sitt med tystnaden en stund idag. Låt den sjunga ditt hjärtas innersta viskningar.

Lyssna efter om det finns något som skaver. Låt det bubbla upp utan att döma, rinna av dig ner på pappret.Landa sedan tillbaka i expansion, vad viskar ditt hjärta?

Svara på frågan under minst fem minuter, gräv djupare och djupare, s…

Läs mer…

Jag är ledsen, förlåt mig, tack, jag älskar dig

Jag är ledsen, förlåt mig, tack, jag älskar dig. Hur klingar dessa ord hos dig? Hör du dig själv säga dem eller någon annan säga dem till dig?

Orden är en översättning av den den Hawaiianska Ho'oponopono bönen. Denna uråldriga bön om förlåtelse är enormt kraftfull både för att att kommunicera försoning samtidigt som den återställer din egna inre balans, kärleken till dig själv. Det är kärnan i reset dagen, en återkommande dag för alla medlemmar i SoulWork Club. En dag då vi medvetet, med både…

Läs mer…

Vi har tillgång till allt men har aldrig mått så dåligt

Du har säkert hört oss säga att det finns näring i allt. Ändå är många av oss trötta, hur kan det komma sig? Kan det vara så att vi inte är så bra på att ta upp näringen? Vi kan bada in den men inte transformera den till energi så att vi laddar batteriet, boostar vår återhämtning, cellförnyelse, förmåga att reparea skador och komma ut på andra sidan starkare, tända och tillgängliga!

Detta är dilemmat för dagens människa. Vi har tillgång till allt men har aldrig mått så dåligt. Lösningen är en…

Läs mer…

Vi behöver verktyg för att varva ner

Efter födseln av mitt andra barn skapade jag SoulWork Club, en onlineklubb där kvinnor är välkomna att ta plats, våga vila och bejaka sin lust. För mig har fitness alltid varit lite för trångt och ordet yoga kan ibland skrämma bort människor. I SoulWork Club kör vi allt från svettiga WorkOut till återhämtande WorkIn, det är en plats att röra känslorna genom kroppen så att det finna marginaler att kunna välkomna livet. För mig som tre barns mamma och egen företagare har det varit essentiellt!

Läs mer…