Blogg

Hösten! Yeah or Bäh för dig?

Blogg46-2.jpg

Jag fick en fråga om hur jag hanterar hösten?

- Vadå hanterar tänkte jag spontant? Jag älskar ju hösten! Mörkret, tända ljus, vända fokus inåt, hemåt. Ladda energi för att kunna blomma ut när ljuset kommer tillbaka.

Men sen kom jag på att detta inte är helt naturligt för oss. Det var det inte för mig för några år sedan. Då hade alla årets dagar samma tempo. Jag levde inte...

Läs mer…

Dina tankar skapar din verklighet! SoulSurfing

Blogg-45-1.jpg

 Många av dina tankar sker omedvetet, från ditt undermedvetna och hur du medvetet eller omedvetet tolkar världen och vardagen.

Vi är meningsskapande varelser som konstant tolkar och skapar mening av vår omvärld. Vi tolkar allt men lever som att det vore fakta. Inte nog med det, vi adderar även mening till varje ögonblick och oftast gör vi detta omedvetet utifrån omedvetna mönster och antaganden.

Helt naturligt kommer...

Läs mer…

Hitta din optimala vikt genom att andas rätt

Blogg-44-1.jpg

Det uppskattas att ca 90% av alla människor andas med ca 50% av sin kapacitet. Det betyder att många av oss inte får optimal syresättning och cirkulation. En grund andning är tyvärr kopplad till en hel mängd hälsoproblem, som förhöjda nivåer av stress och ångest, ett svagare immunsystem, ökad trötthet, stel nacke och axlar samt hjärt och kärlsjukdomar. Den positiva nyheten är att du enkelt kan ändra detta!

Vertikal och horisontell andning

Vi andas ju hela tiden och som barn har vi naturligt...

Läs mer…

Varför ska du prioritera dig själv?

Många av er undrar hur jag får till ritualer, träning, driva företag och hålla kontakten med min pussy power med tre barn runtomkring mig. Jag har funderat och mitt svar handlar mycket om hur jag ser på livet. Låt mig förklara varför det är viktigt att DU prioriterar DIG själv!Livet var annorlunda innan vi fick barn, visst? Vi var bara ansvariga för oss själva, och hade mer tid att faktiskt fokusera på oss...

Läs mer…

Say Hell No To Perfection

Blogg-42-1.jpg

Det räcker inte med att VETA vad du ska göra, det handla om att faktiskt GÖRA det.
All information finns gratis där ute. Alla kan googla, trycka på play på youtube eller bläddra i böcker för ta del av kunskapen. Den finns där ute, gratis!

Ändå är vi så många som inte får till det och uppnår det där önskade läget, den där känslan, hälsan, rutinen, you name it!

När...

Läs mer…

2 enkla saker du kan göra NU för att gå från stressad/orolig till lugn och trygg!

Blogg41-2.jpg

1: Det blir alltid som du tänkt dig

Det är inte fastän allt du går igenom just nu, det är på grund av allt du går igenom just nu som du kommer växa som människa. Vad kan du känna tacksamhet för just nu? Genom att känna uppskattning och tacksamhet kan vi även öka vårt välbefinnande i detta nu. Uppskattning är en kraft som tar oss igenom svåra tider, och påminner oss om vad som är...

Läs mer…

Träning För Gravida Gudinnor

P1000049.jpg

Jag var inte alls sugen på att träna varje vecka under graviditeten, men jag ångrade aldrig ett pass :) Några minuter in i passet tänkte jag inte på något annat och det är en sån mäktig känsla att få ta hand om inte bara sig själv utan även ett litet LIV!

Mäktigaste var att få träna med andra gravida, som liksom fattade vad man gick igenom och hur det faktiskt kändes att träna som gravid.

Vi...

Läs mer…

Vara gravid och föda barn i Corona tider...

Bild1-S.jpg

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Det kommer alltid finnas ett före och efter Corona i våra liv. Men livet stannar inte upp för att ett nytt virus har drabbat oss och det kommer att födas många barn under den här tiden. Den 20 mars 2020 föddes vår tredje dotter på Varbergs Förlossning, jag hade gått flera dagar över tiden, något som verkligen varit utmanande för mig under tidigare graviditeter (läs...

Läs mer…

Du blir vad du tänker och gör,

Blogg39-S.jpg

- Skapa ditt eget reträtt under virus tider!

 Inställda arrangemang och aktiviteter, stängda gym, råd om att jobba hemma, överflöd av människors åsikter på sociala medier och oroliga tider. Här är några punkter som kan vända denna tiden till något gynnsamt för dig och din omgivning!

 

  1. Isolerad eller i karantän? Förlora dig i en ny konstform. Finns det en bok du velat läsa eller kanske...

Läs mer…

Fjärde trimestern

ROS_6655-S.jpg

Home is where the heart is

 

De tre första månaderna efter förlossningen kallas för den fjärde trimestern då de är som en förlängning av graviditeten, både för dig och din bebis. 

Detta är ofta en omvälvande tid med mycket känslor. Det är inte bara ett barn som föds utan även en mamma och pappa. Man försätts i nya situationer och har plötsligt ansvar för mer än sig...

Läs mer…