April: Näring

Denna månad bjuder vi in dig att sakta ner och suga upp näringen genom kroppen. Två saker som bägge är radikala i dagens samhälle. 1: Sakta ner! Vi är programmerade att tro att långsamt och stadigt är svagt, medans snabbt och spänt är bra. Vi vet alla hur det fungerade för sköldpaddan och haren, men vi ignorerar fortfarande visdomen. Rösten som ropar pressa hårdare, kör på, är ofta högre och fångar vår uppmärksamhet lättare. Vem är du när du inte pressar och presterar? Vad är du då värd? 2: Genom kroppen! Smaka på detta, säg det högt nu: Jag är denna kropp! Hur kändes det?

Du är denna kroppen. Du har inte en kropp, du är den. Allt annat är nonsens och förminskar dig, fråntar dig makten du besitter, genom kroppen! Lägg märke till detta subtila men radikala synsätt. Har du en kropp eller är du en kropp? Lyssna på hur du själv pratar om kroppen.

Livet gör oss ofta modigare genom just erfarenhet (smärta, förlust, utbrändhet men också eufori, glädje och sinnlig sensualism). Situationer och sensationer som får oss att stanna upp, sakta ner och ofta är det då vi mjuknar. April är en chans att ta emot, öppna upp för näringen som längtar efter att sippra in! Sug åt dig, lär dig något nytt från något gammalt. Precis som naturen suger näring ifrån höstens löv så att de gröna späda groddarna kan gro.

And the people sat still
the earth healed and spring came
flowers bloomed
bringing hope and beauty
back into the world

Vila i näring med oss denna månad. I klubben väntar en grundande workOut som tränar dig i mjuk kraft. Månadens WorkIn hjälper dig stanna upp och från den djupa avslappningen bjuda in rörelse för glow och återhämtning.

Välkommen hem, välkommen att vila i näring!

Bli medlem i klubben här!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar