Mars: Harmoni

Mars är en hyllning till kroppen! Ditt hus, ditt tempel, din lekplats! Harmoni är både ditt individuella arbete och vårt kollektiva. Harmoni börjar med att sakta ner, både i tankar och rörelser. Inte för att du måste utan för att det är så djupt, josigt, tillfredställande.

Mars i klubben är en viskning, en daglig påminnelse om att komma hem till dig själv, din kropp. Här bor harmoni, du bär henne med dig dagligen vart du än går och vad du än gör. Kan du se den i molnen på himmeln, hos människorna omkring dig, i maten du äter, i din egen kropp, i det pågående andetaget? Du kommer märka vilken enorm kraft du besitter, i detta nu! Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare.

Här. Nu. Känn fötterna, lyssna till ditt hjärtas mjuka viskning, hon längtar efter din uppmärksamhet där inne. Genom att välja harmoni dagligen får vi tillgång till en mer medveten kraft, livskraften hos oss själva och varandra. Låt oss välja att se harmoni först denna månad, för dig, för mig och för oss tillsammans!

Tänd några ljus, ta fram en doft du gillar och SoulSurfa kring hur harmoni känns i din kropp. Gör en översikt över månaden. Skriv ner de tre viktigaste sakerna från din att göra lista. Om du bockar av dessa har det varit en enormt givande månad. Du kan! Vi ser fram emot att dyka in i månadens nya pass tillsammans och nära denna sprillans nya mjuka kraft som väcker våren till liv. Viska mantrat: Jag kan!

Go SoulSurfer, från fötterna och hela vägen upp, ut och igenom – what a ride!

Medlemskap: 249 kronor/månad eller 2490 kronor/år. Ingen bindningstid. Vi bjuder på dina första tio dagar i klubben!

Bli medlem här!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar