Februari: Riktning

Det skrivna ordet och den inre rösten bär enorma krafter. Medvetandegör och välj din riktning, ställ in siktet och låt oss segla på vågorna tillsammans denna blåa februari!

Februaris kalender är en daglig manifestation av din riktning. Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare. Ställ in kompassen med oss inne i klubben. Mantrat ”Med stadig tillit”  är en påminnelse om att allt är som det ska. Kanske inte helt enligt dina planer men ibland är det meningen att rida hästen i den riktning den springer. Så lika mycket som det är en månad med riktning är det också en månad att ta emot. Att ha tillit till att ditt inre, din själ, din intuition och din inneboende intelligens jobbar för dig och inte emot dig. Det kräver ofta mod, något som månadens affirmationer förser dig med - vilken känner du dig längst från just nu? Välj den, ladda ner den, skriv ner den och uttala den varje dag. Låt din affirmation vara kraften, bågen som skickar iväg din pil med stadig hand mot 2024 års drömmar och visioner!

Affirmationer:
Min känslighet är en gåva
Jag litar på min intuition
Jag har sunda gränser
Det är säkert för mig att hedra mina behov först

När vi säger saker högt låter vi världen veta våra intentioner. Oavsett om vi menar det eller inte, på gott och ont. Våra ord påverkar människor samtidigt som de också påverkar oss själva. Detta är din SoulSurfing! Våra sinnen rör sig ständigt, flyter i vårt medvetande genom alla dess lager. Ibland fastnar en tanke och vi blir medvetna om den, kanske har den legat i det undermedvetna en lång tid innan dess.

SoulFulness är förmågan att röra känslorna genom kroppen. Genom både WorkIn och WorkOut. Månadens nya pass är extra hjälpsamma för just detta. Du hittar dem guidade inne i klubben. Berättelserna vi berättar för oss själva om vårt värde, vem vi är, hur vi borde eller inte borde vara, formar oss till de människor vi är. Just därför är vikten av att välja våra tankar och ord med vishet, lust och medvetenhet extra viktigt! De ger din SOUL riktning, och de blir slutligen ditt liv!

Välkommen in i klubben!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar