Maj: Blomstra

Vi får välja hur vi lever våra liv. Bara för att vi föddes i en resultat baserad värld betyder inte det att vi måste förvränga oss för att passa in i den. Vi kan välja en annan väg. En väg som när istället för att svälta, en väg som låter dig blomstra!

Den goda nyheten är att din kropp vet vägen. Din kropp är vägen! En liten stund i rörelse om dagen gör enorm skillnad. Följ med i majs mjuka kalender som bygger din styrka inifrån och ut. Även efter den kallaste, mörkaste vintern kan små frön växa till de vackraste blommor. Och precis som för körsbärsblom och spirande växter är det här din månad att blomstra. Det kommer inte vara lätt alla dagar men som en maskros växer genom sprickorna i betong eller en lotusblomma djupt rotad i lera, kommer även du blomstra genom utmaningarna. Nyfikenhet är nyckeln! Istället för att anta hur dagarna/veckorna/livet kommer bli bjuds du in att nyfiket öppna ögonen på morgonen. Vakna upp och se saker för första gången, med nyfiken och snäll blick...

May you recognize in your life the presence, power, and light of your soul.
May you realize that you are never alone, that your soul in its brightness and belonging connects you intimately with the rhythm of the universe.
May you have respect for your individuality and difference.
May you realize that the shape of your soul is unique,
that you have a special destiny here,
that behind the façade of your life,
there is something beautiful and eternal happening.
– John O'Donohue

Låt oss bjuda in varandra att blomstra där vi befinner oss just nu- Fransmännen har ett talesätt från 1500-talet: ”Fleuris là où tu es plantée”, vilket betyder blomstra där du är planterad. För att blomstra behöver vi känna tillit, känna att kroppen bär oss, att vi är välkomna att blomma ut så som vi är och ta plats i livet, med hela vårt väsen. Låt oss vara en äng vilda blommor i alla dess färger och former. Låt oss tillsammans ta plats och blomma ut denna månad!

”A flower must bloom inside first before revealing its beauty to the world.” 
– Matshona Dhliwayo

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar