”Att gå på känsla funkar inte alls för mig”

Hemmaträningstyp: Strukturerade och lurige Andreas 

Hemmaträning blir smart och ger tillfredställande resultat först när den blir av. Vi vet varför vi ibland låter bli – och hur vi får till det. Såklart vill vi dela det med dig! Och höra vad det är som får dig att ta steget och trycka play och köra ditt pass! Berätta! Skicka ett mejl eller skriv till oss i våra sociala medier, vi är supernyfikna på vilken hemmaträningstyp du är!

Så vet du om du är en Andreas:

  • Lägger fram kläder kvällen innan
  • Har påminnelser i kalendern
  • Tränar ofta samma tid varje dag
  • Lurar dig själv med att du bara ska ”stretcha lite” för att komma igång
  • Fokuserar på det positiva, räknar de pass som blir av och inte tvärtom

Att det går snabbt att ta sig till hemmaträningen är en nyckel för SoulWork Clubs Andreas Hector. 
– Jag tränar ofta vardagar, på morgonen direkt efter att barnen är lämnade. Helgerna är svårare, då är det lätt att jag skjuter på det. Jag tränar hemma i källaren, så jag är snabbt där. I källaren kan jag dessutom stänga dörren och spela hög musik. 

Han älskar rutiner, vill ha en plan och och bokar in alla pass i sin kalender. 
– Att gå på känsla funkar inte alls för mig. Jag har också påminnelser på passen i min kalender och lägger fram träningskläder kvällen innan. 

Även om hemmaträning sänker många trösklar händer det att vi alla tvekar. Andreas har ett knep som alltid funkar: 
– Jag tänker att ingen har ångrat ett träningspass och fokuserar på känslan efter träningen! Musik ändrar också min stämning helt. Jag kan också tänka att jag bara ska ”stretcha lite” idag men när jag väl startar bli det alltid ett pass.

Ett sista tips?

– Räkna de pass som blir av, inte de som missades. Fokus på det positiva!

Håll utkik för fler hemmaträninsgtyper! 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar