Juni: Kraft

Välkommen juni med strålande kraft. Med bus i blicken och eld i baken, tillgång till din inre eldiga krigarinna. Hon som skulle ta en kula för dig och ger dig det du vill ha i livet!

Vägen är genom kroppen, inifrån och ut. Denna månad kommer vi göra allt för att du ska ha tillgång till din inre eld, din sol. Dagarna blir fortfarande ljusare och ljusare, iallafall en liten stund till. Vi är på upptrappningen och det är nu många slutar. Ofta med ursäkten att man inte har tid. Vad är din vanligaste ursäkt när du börjar närma dig något stort? Tenderar du att skylla på andra eller förminskar du dig själv? Vi gör det alla, frågan är bara hur medvetna vi är om det.

Men att du spelar liten hjälper inte någon. Låt oss lyfta blicken tillsammans denna månad och stå stolta i vår styrka, om inte för dig själv så åtminstone för de som kommer efter dig. Vilken värld vill du lämna kvar åt henne? När hon ber dig berätta din livshistoria, vad vill du att hon ska känna?

Månadens tema är KRAFT, siffran är sex och symbolen är solen självt! Med kraft menar vi inte bara muskler och pannben (den maskulina energin som du pushar dig själv med dagligen). Nej, vi pratar om urkraften i dig som skulle kasta sig framför hamsterhjulet för att rädda dina egna drömmar och förvandla dem till verklighet, SoulForce! Din inneboende feminina urkraft som pushar dig att stå i din fulla glans istället för att krympa. Som när dig istället för att svälta dig. Som fyller dig istället för att lämna dig tom och trött.

Den självklara kraft som solen reser sig med varje morgon. Lika självklar som ditt hjärtas rytm. Din kropp vet vägen. Din kropp ÄR vägen! Här börjar vi. Du vandrar din väg och jag min, på vägen delar vi erfarenheter, lycka och sorg. Det är dags att kultivera din inre tiger, den vilda kvinnan inombords som hänsynslöst ger sig efter det hon vill ha oavsett om det är en svettig WorkOut, en djupt tillfredställande WorkIn eller en drypandes näringsrik måltid!

I SoulWork är hela du välkommen - plocka samman din personliga kalender denna månad eller utgå från vår som garanterar balans!

Börja träna!