Var inte rädd för mörkret ty ljuset vilar där

Blogg 48

När kände du senast hundra biljoner mirakel surra under din din hud? Berusad av den överväldigande skönheten att vara vid liv?

Jag spenderade dagen framför datorn, rullade genom domningar, överväldigande frustration, otålighet och allmän ”What-the-f*”

3min senare rusade jag genom skogen, regnet piskade mitt ansikte, jag höll andan, rakt ner i havet.. andades in

JAG HAR EN KROPP!!!!!

Vi är inte byggda för att existera så här. Uppe i huvudet. Vi byggdes med en lysande galax i våra ben som väntar på att bli TurnedOn 🌟 Låt oss lossa våra tightass-tendenser tills demonerna försvinner 💥♥️🍯

DayClub 13/12 välkomnar dig hem till dig själv, till din kropp!

Vi kommer att röra oss genom allt det som 2020 har låtit oss ta del av. Djupet, smärtan, sorgen, tuffheten, tacksamheten, kärleken och tilliten.

Alla är välkomna! Kom med din trötthet, din ilska och sorg. Kom med din glädje, tacksamhet och sprudlande entusiasm. Kom med rött läppstift, glitter och glamour, och kom med pyjamas, ruffsigt hår och utan skor. Kom och ta PLATS med oss på söndag!

Plats: Online - Zoom 
Tid: 13/12 kl 9.30-12.30
Coach: Johanna Hector 
Live: 499 sek
On Demand: 599 sek - Du kommer kunna vara med live den 13/12 kl 0930-1230. Den 14/12 får du sedan tillgång till alla DayClub sessionerna och kan praktisera dem så många gånger du vill fram till och med den 13/1 2021!

Boka här

🔥 Burn Baby Burn 🔥

Johanna


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar