Sätt din vision för 2021

49

”Your playing small does not serve the world”

Det är inte läge att racka ner på dig själv över saker du inte gjort eller vad du kunde ha gjort annorlunda. Det är inte heller tiden att se tillbaka och döma ut andra pga hur de betedde sig, agerade eller inte agerade under 2020 (oavsett hur många citat och snygga quotes du funderat på att reposta ;)  Du och dem gjorde sitt bästa.

Idag är dagen du fokuserar på att drömma om framtiden! För att sedan strategiskt skriva ner var luckorna är mellan så som du känner dig idag och så som du vill känna dig imorgon. Samtidigt som du vet att känsla du bär på just nu är helt okej! Livet är en resa där vi får dyka djupare och utforska oss själva, vår personlighet, vår kropp, våra relationer, minnen och drömmar. En resa där vägen ofta är mer tillfredsställande än destinationen ;) Kom ihåg det när du dyker in i din SoulSurfing!

Jag älskar att få leda dig, ge mig nöjet att få guida dig genom 2020 års sista SoulSurfing.

Gå med i Membership NU så ses vi i vår privata Facebook grupp HÄR kl 15.00 (går även att se i efterhand).

PS. - glöm inte att ladda ner Le SoulWork Book med frågeställningarna vi jobbar med.

De lämnar dig med en känsla av kraft, inspiration och tydlig riktning samt konkreta steg för hur du ska gå vidare med dina mål och intentioner under 2021!

Gott nytt år och tack för allt, verkligen allt du bidragit med under 2020, varenda like, kommentar, mail, gång du tryckt på PLAY betyder enormt mycket för oss!

2021 se upp, hon vet inte vad som väntar ;)


Bigger, Brighter Baby!!!! 

Johanna och SoulTeamet

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar