”Jag har inte tid. Jag jonglerar en miljon saker och ingenting blir färdigt.”

Blogg1

Ditt fokus är under belägring! Allt och alla tävlar om din uppmärksamhet. Världen är skärmande bra på att stjäla det från dig. Du är en marionettdocka som hela tiden dras bort från det som faktisk betyder något för dig. Och vet du vad det galnaste är? Att du oftast inte är medveten om det. De flesta av oss lägger energi på att styra och planera vår tid, men hur mycket energi lägger du på att styra ditt fokus?

Låt oss byta ut känslan av otillräcklighet mot djup näringsrik tillfredställelse genom att styra fokus istället för tid. Månadens WorkOut i Membership kräver ditt fulla fokus, och man blir ju bra på det man gör ;) medans din nya WorkIn är en djupt transformerande yoganidra att starta dagen med (ja du hörde rätt, varför vänta med vilan tills du är trött!).

För att kunna kanalisera din motivation, använda din tid väl och utföra de dagliga ritualer som leder till att din vision blir verklighet är det fokus du ska ställa in siktet på!

Välj fokus med oss denna månad. Med glasklar blick ställer du in siktet. Mindre trött, mer närvarande. Stadig och samtidigt lätt på foten. När du styr ditt fokus är allt möjligt!

Blogg1.2

Eye on the price baby - nu kör vi!
Ditt SoulTeam0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar