Starta dagen utvilad och kreativ

7.8.2

Många tror att om de går och lägger sig vid elva tiden och vaknar vid sex tiden får de sju timmars sömn. Tyvärr är det inte så! I verkligheten får du runt sex timmars sömn om du ligger i sängen sju timmar, och det är beräknat på en bra natt!

Många av oss kanske lägger oss runt kl tio eller elva, scrollar på telefonen för att varva ner, nattar om barn eller går upp och kissar några gånger. När klockan sen ringer runt sex tiden är man långt ifrån utvilad och de där träningskläderna man lagt fram kvällen innan och varit så pepp på ser man nu i ett helt annat ljus (eller ska vi säga mörker…).

Att ändra om sömnvanor är ofta ett ganska stort projekt. Ibland är man i en livssituation där det inte är möjligt (läs småbarnsåren). I SoulWork är vi djupt passionerade över att ge våra deltagare tillfredställande resultat. Det betyder att träningen ska bygga istället för att bryta ner. Att lägga till tuff träning på en kropp som redan är utsatt för stress (för lite eller för dålig sömn och återhämtning) går därför helt emot alla våra principer.

7.8.3

Därför delar vi nu med oss av ett riktigt life-hack: God Morgon Nidran! Ja du läste rätt, låt oss börja dagen boostade och utvilade. Det är väldigt enkelt och helt transformerande. Du sätter helt enkelt väckarklockan 15min tidigare än du måste gå upp ur sängen. När klockan ringer sätter du i hörlurarna och trycker på play medans du ligger kvar i sängen. God Morgon Nidran är en ljudfil som guidar dig att sätta intentionen för dagen ifrån djupet av ditt hjärta. Den stärker dina inre muskler, din intuition, din förmåga att följa ditt hjärta, att vara lekfull, öppen och stark. Samtidigt får hjärnan bada i återhämtning, yoganidra producerar delta och theta vågor som finns i den mest kvalitativa djup- och REM-sömn.

Från detta djupt tillfredställande tillstånd är du sedan redo att ta dig an världen med ett stråland God Morgon (visst kan man höra fåglarna kvittra!)

Vår nya nidra finns i Membership

God Morgon snygging!
- Ditt SoulTeam