Vänd din känslighet till din superkraft!

68

Lägg band på dig!
Skärp dig!
Varför är du så känslig?


Att vara känslig anses ofta som en svaghet och en börda för alla andra. Men inte här! I SoulWork Club är din känslighet en superkraft och denna månad kultiverar vi Sinnlig Superkraft tack vare din känslighet. 

Världen överflödar av sinnlighet. Det är omöjligt att förstå världen om vi inte upptäcker den med våra sinnen. Energiskt är hösten en tid för död och sorg (till skillnad från vintern som är en tid för vila), två mycket viktiga känslor att hedra. Bladen börjar skifta färg och dagarna blir kortare. Detta är en tid att vända hem, släppa taget om det som inte längre tjänar dig så att andra delar av dig kan växa och ta plats! 

Kanske finns det något du alltid har "tänkt" du ville ha, och när du väl fick det insåg du att du önskar något väldigt annorlunda. Kanske finns det saker/situationer som inte blev. Var mjuk med dig själv och tillåt detta vackra flöde. Sörj! Känn sorgens cykler och låt dem rulla genom dig. Bär stora hattar, låt håret vila framför ögonen eller svep in dig i en sjal. Ge  dig själv utrymme att gråta, slå på kuddar, och viktigast av allt, att göra din dagliga ritual av WorkIn, WorkOut och SoulSurfing så att känslorna får flöda genom dig. 

69

Du är en sensuell varelse, din känslighet är din superkraft och ditt djup är enormt attraktivt. Framgång flödar genom dig när du tillåter alla dina sinnen att vara med. 

September är en tid att vända hem, släppa taget om det som inte längre tjänar dig och låta andra delar av dig växa och ta plats!

Månadens mantra: Du är en smooth operator! 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!