2022 är ett år fyllt av kärlek och kraft

Det finns en uråldrig lära som är baserad på cykler, siffror och rytm. Den viskar om det som komma skall, en mjuk varning och kärleksfull inbjudan till do’s and dont’s detta kommande år. 2022 är ett sex år. Det är ett år fyllt av kärlek och kraft. En tid att återuppfinna dig själv, bli mer självständig och säker så att du kan etablera din "plats" i världen.

Vi är fast i andras behov
Just därför är det viktigt att du känner dig fri att vara den du är. Som är månadens mantra. En mening att upprepa, skriva, SoulSurfa kring under januari, årets första månad så att du är stadig. För det kommer komma en tid då du behöver ompröva dina idéer. Se över de övertygelser som inte längre tjänar dig. Så många av oss som är fast i andra människors behov, egon och rädslor. Då är det lätt hänt att du låter dig styras av skuld och rädsla, istället för frihet och kärlek.

Sex året är hjärtats år, det kommer handla om dina hjärtefrågor så formulera dem tydligt. De bär på en magnetsik kraft, pulled by passion som vi pratar om i klubben. Du kommer att attrahera allt du fokuserar på så var noga med vart du riktar ditt fokus. Vad är du klar med/säger nej till? Var är du redo för/säger ja till?

Du är inte ensam
Det kan vara tryggt att veta att du har en trygg och stöttande gemenskap att dela din resa med. Du är inte ensam, vi är alltid mycket mer lika än vad vi är olika. Det handlar mycket om att våga sluta döma dig själv och andra efter vad samhället anser vara "acceptabelt". Det finns ingen på jorden som är utbildad eller pålitlig nog vare sig för att avgöra din sanning åt dig, eller för att diktera riktningen för ditt liv. Sök ingens godkännande förutom ditt eget och följ dina egna känslor för att avgöra sanningen. Låt dem röra sig genom dig, WorkOut och Workin, fri rörelse till spellistorna och djup SoulSurfing varje vecka.

Detta är ansvar.

Detta är frihet.

Detta är sättet du dagligen är fri att vara den du är! Vad ser du framför dig när du tar en tjuvtitt in i ditt 2022?

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar