Därför är hela du välkommen i klubben (även dina mörka sidor)

Ibland får vi frågor som: Varför är det viktigt att hela jag välkomnas i klubben?
 Borde vi inte försöka bli av med våra ”dåliga” sidor? Hur kan ni välkomna dem här i klubben?⁠

Det är inte förvånande. För vi är så uppfostrade med att kategorisera saker som bra och dåliga. Bort med det dåliga och fokusera på det som är bra. Men det fungerar inte så, vi som människor fungerar inte så. Vi bär alla på hela spektrat, frågan är bara, är du medveten om det?⁠

Men det fungerar inte så, vi som människor fungerar inte så. Vi bär alla på hela spektrat, frågan är bara, är du medveten om det? Det vi förtrycker försvinner inte, det växer sig alltid starkare. Det slutar ofta med att vi mår dåligt på ett eller annat sätt. För att vi försöker lägga band på oss själva och kontrollera den inre besten, eller så exploderar vi och skadar andra och oss själva när topplocket går.

Vår väg i SoulWork Club är istället att medvetandegöra vilka primära känslor det är som driver oss. Närma oss med nyfikenhet, förståelse och kärlek. Som man närmar sig ett skadat djur, varsamt. Först då kan vi på djupet lära känna oss själva, förstå våra reaktioner, behov, lustar och rädslor så att vi på ett konstruktivt sätt kan låta dem flöda genom oss och bli till superkrafter istället för destruktiva krafter.

December bjuder in vår grundläggande känsla skam. En av våra mörka sidor som få av oss vill kännas vid. Skam är inget vi föds med utan ett resultat från samhället och dess syn på vad som är lagom, bra, acceptabelt. Sitt inte så, den kjolen är för kort, prata inte så högt, ta inte så mycket plats.

Genom årets adventskalender låter vi din inneboende provokatör få breda ut sig. Hon som finner njutning i att göra uppror mot den samhällsinducerade skammen.

”Censur är min fiende, säg vad jag inte får göra och jag kommer göra motsatsen! Jag lever utanför boxen. Ge mig en uppsättning regler och jag kommer skratta medans jag bryter varenda en av dem. Jag gör vad jag vill och jag gör det på mitt sätt. Jag gillar uppmärksamhet och jag älskar att chockera. Jag är oöverskådlig, olydig och berusande!”

Kan du känna henne? Har du tillgång till henne eller är hon så djupt undantryckt att du inte ens kan höra hennes vrål djupt djupt där under ytan? Välj månadens fjärde kalender (Pleasure Hunt) för att finna kontakten med henne och låta henne röra sin enorma energi genom din kropp!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar