Hela du är välkommen här

SoulWork Club är klubben för dig som vill röra känslorna genom kroppen och leva ett rikt liv! Vi erbjuder svettig WorkOut, grundande WorkIn, sensuell SoulSurfing och josig SoulFood. Hela du är välkommen här. De lata, mörka, skuggiga sidorna. Och de ljusa, peppiga och extravaganta sidorna!

Vi längtar efter dig! 

Johanna Hector 

grundare av SoulWork Club

10 dagar gratis

Välkommen in i SoulWork Club och se dig omkring under tio dagar, helt utan kostnad. Kika in i alla rum och hitta det som kittlar dig, det som utmanar dig, lockar dig och allt som får dig att komma hem till dig själv. 

SoulWork Club

“Känner mig ofta rätt olik många runt mig men på DayClub och i SoulWork Club är det något annat.”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Jag har hittat så rätt! SoulWorkClub-medlem sen en dryg vecka och varje fiber av mig säger bara jajaja! Så rätt för mig!”

Klubbmedlem

SoulWork Club

“Tack för de underbara vibbarna SWC-passen skapar i min kropp! Så enormt tacksam för att ni delar kunskap, glädje och energi!”

Klubbmedlem

WorkOut   WorkIn   SoulFood   SoulSurfing

SoulWork Club är öppet varje dag, dygnet runt. Varje månad jobbar vi med ett tema som genomsyrar allt vi gör för att leva mer i säsong med naturen och i takt med oss själva. Som medlem får du tillgång till alla verktyg du behöver för att ställa in din kompass dagligen med oss! 

Den första i varje månad får du guidad SoulSurfing kring temat vi tillsammans utforskar och en workbook som bjuder in till både planering och reflektion.  Du får också månadens nya WorkOut, WorkIn, SoulFood-film samt en välkurerad spellista att använda både under din träning och vila! 
Mer om klubben

Vilken dörr väljer du?

Det finns tre vägar in i klubben. Dörren i mitten är för dig som säger ja till dig själv, för dig som väljer att vara medlem i SoulWork Club. Dörren till vänster är för dig som vill ha det där extra, för dig som är en Diva och säger ”jag kan ta lite till, tack”. För dig som tar beslutet innan du vet att det finns något att besluta om. För dig som inte viker undan, inte backar och inte kämpar. Dörren till höger är för dig som vill ha allt! För dig som är en riktig Queen och vet precis vad du behöver. För dig som är beslutsam och inte längre har tid för självtvivlet. 

Medlem, Diva eller Queen – välkommen hem!

Diva 

Som Diva får du allt som medlemmar plus det där extra. Varje månad får du välja fritt bland våra program och aktivera ett av dem för att flyga högre, dyka djupare eller sugas in i något nytt, kittlande.
 

Läs mer
 

Investering: 449 kr/månad.

Bli en Diva


Medlem 

Som Medlem får du tillgång till både svettig WorkOut och återhämtade WorkIn! En helt ny värld med SoulFood och SoulSurfing väntar inne i klubben och varje månad får du vår sinnliga kalender som tar dig från att veta till att leva Soul!

Läs mer


Investering: 249 kr/månad eller 2490 kr/år.

Bli medlem


Queen 

Som Queen finns inga begränsningar. Du har tillgång till allt i hela SoulWork Club och rör dig fritt mellan alla våra pass och program. Du får även förhands info och tillgång till nya lanseringar, program och event! 

Läs merInvestering: 999 kr/månad.

Bli en Queen

maj5

Maj: Blomstra

Precis som körsbärsblom och spirande växter är det här din månad att blomstra. En liten stund i rörelse om dagen gör enorm skillnad. Följ med i majs mjuka kalender som bygger din styrka inifrån och ut. Precis som fröet har samlat kraft hela vintern är det nu dags att blomma ut, både i kropp och själ!

Till bloggen

Använd ditt friskvårdsbidrag

SoulWork Club är godkänd som leverantör av friskvård och ansluten till de större aktörerna ePassi, Actiway och Wellnet! Du hittar SoulWork Club på respektive plattform.

friskvård

Följ SoulWork Club på Instagram 

Dela din mäktiga resa och josiga tillvaro med oss och alla andra SoulSurfers! Tagga @soulwork_club och #soulworkclub.

Dingdong!

Vill du komma i kontakt med oss?
Klicka på ringklockan!

kontakt