MEET OUR NEW COACH

Blogg31-1

It is with great joy and excitement that we welcome a new coach to the SoulWork Team!!!

Please welcome Ida B Olsson!!!

Ida is a force to be reckon with when it comes to thinking positive and making movement a priority in the midst of our hectic and bussy lives! A mother of two, now living in the southern part of Sweden, Båstad, she inspires women of all ages to choose their thoughts and move from a place of passion!

To be the best You! My dream is, and have always been, to inspire and help people to find health and happiness ! Trough my years of working with just that I have realized that it is so much more than just sweaty hours on the gym. It's about creating the right content in life and dynamically balancing these.

Working with SoulWorkClub gives me just that! To reach ut with my passion for running, nourishing food, restoration , movement and love!” - Ida


Her first program with SoulWork Club is in Swedish and dedicated to RUNNING!

”Att få må sitt bästa jag.. Att för den mesta av tiden känna genuin lycka och tacksamhet. Det är och har varit mitt mål de senaste 10 åren när jag jobbat med hälsa. Jag är utbildad inom det mesta i träning. PT, löpcoach, yogalärare och även lifecoach. Jag tycker om att varva in mindset för att hitta kärnan hos människan. Du har alltid svaren inom dig. Ibland behöver du bara en guide för att hitta det….

Jag bor och jobbar i Båstad. I 36 år bodde jag mitt i landet och kände en saknad av hav. Så jag uppfyllde min livsdröm genom att ta med mig maken och två små troll till Skåne och nu bor vi 100 m från havet! Lycka varje dag jag får mysjogga och ta ett SoulSplash!

 

Vad ska jag göra för dig då?

Jag tror att du behöver veta ditt varför och att jag kan hjälpa dig med ditt hur. Det handlar inte om att vara snabbast, smartast eller snyggast. Finns ju alltid någon som är över det. Så varför tävla? Varför inte bara se det DU har? Göra det DU kan av det du har och må gött där? Du kan inte vara någon annanstans just nu.

 Att ha mål är bra. Så bra just för att veta var du är på väg. Veta vilken väg du skall gå och när du går vilse, kan du hitta tillbaka till den utstakade vägen mot det liv du vill leva.

Jag älskar att ha mål. Dynamiska, levande mål som gör mitt liv bättre! Inte mål som pressar, stressar och gör mig besviken. För besvikelse handlar mest om vilka förväntningar du har. Att få coacha er i SWC mot att hitta små stunder av lycka genom rörelse, rätt känsla i maten och gosiga stunder inuti din kropp gör mig alldeles lycklig!

Hoppas vi kan träna tillsammans och ha många svettiga stunder att minnas för att addera än mer kärlek till livet!

Varm kram o kärlek - Ida”

 

Träna med Ida i ”Lär Dig Löpning” 

See you in the Club!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar