Från den djupa vilan växer lusten

Blogg36

Jag har nog aldrig chillat så mycket som denna jul och nyår. Efter att ha läst boken Sömngåtan av Matthew Walker var jag enormt inspirerad till att inte ställa något larm på mornarna utan istället sova ut - VARJE DAG jag har chansen. Vi lever ju med två små barn men har ändå landat i att vi brukar vakna till liv runt 09 och kliva ur sängen vid 930. I början kliade det i min effektivitets och "fånga dagen" nerv, men som alla vanor så vande jag mig även vid långsamhetens lov. Människan är fantastisk, så anpassningsbara vi är (på gott och ont ;).

Hur har början på 2020 varit för dig? (Alla känslor är välkomna, precis som de är!)

I lugnet av  de lediga dagarna bubblar nu lusten och suget på att få lära mig nytt, förkovra mig och fördjupa mig i kunskaper så som kommunikation, historia och mytologi kring yoga nidra, jag läser Oshos självbiografi igen, det är en av mina favorit böcker och framförallt är jag sugen på att bjuda in det erotiska, kvinnliga, kraftfulla, suget, passionen, både den djupa, mörka oberäkneliga och den lekfulla busiga med glimten i ögat. För mig är det en resa, jag behöver bjuda in lusten i mina dagliga ritualer för att känna henne dagligen. Annars hamnar jag lätt i städa, diska, vad är praktiskt och vad jag borde göra... men jag tänker slå bakut och locka min lust tillbaka hem till mig. Jag vet att den kommer lysa upp hela våren! Hakar du på?

A woman ignited lives in a world of lust and longing. She is passionate and powerful - she speaks her truth. She fans the flames of her desires, daring them to burn brighter and bigger. And then she calls forth all that she yearns for, circling her way closer to her dreams, devouring everything in her path


Vad längtar du efter? Vad får din själ att glöda och bubbla? Våga drömma större - din önskan lever i den här kroppen, just här, just nu. Låt oss tända dina önskningar och blåsa på din låga! 


Med Lust - Johanna Hector 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar