Träning för Gravida Gudinnor

Start-1200

Att träna som gravid är något mycket positivt som i flera studier har visat sig leda till bibehållen kondition och styrka, ökat välbefinnande, minskad risk för svullnader och åderbrock samt minskad trötthet, bättre sömn, minskad stress och depression. Dessutom blir kroppen bättre förberedd inför förlossningen då man är fysiskt aktiv. Ändå är många kvinnor osäkra på om man överhuvudtaget får träna som gravid. Dessutom råder det en ovisshet kring HUR man bör träna som gravid?

I Träning för Gravida Gudinnor delar vi upp träningspassen efter respektive trimester och det finns alltid anpassningar efter individuella behov då värk i rygg eller bäcken (foglossning), illamående, oro, svullnad i kroppen eller trötthet är exempel på upplevelser som drabbar många gravida kvinnor. Att tidigt i graviditeten komma igång med träning och regelbunden yoga/meditation kan dock förebygga eller minska många problem. En god fysisk form ökar också chanserna till en bra förlossning och en snabb återhämtning!

"Alla hade sagt till mig att det var viktigt att träna under graviditeten men ingen nämnde att det också kunde orsaka mer skada än nytta. SoulWork lärde mig hur jag säkert kan träna under graviditeten och ett  stort plus är att deras träning är rolig!  Jag lärde mig också vad jag ska vara uppmärksam på när tränar på egen hand och känner mig väl förberedd inför förlossningen!”

 - Lina, deltagare i "Träning För Gravida Gudinnor” vårt nya online program för gravida


Träna med oss - få tillgång till programmet HÄR 

 

SoulWork

Johanna

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar