Hösten! Yeah or Bäh för dig?

Blogg46-2

Jag fick en fråga om hur jag hanterar hösten?

- Vadå hanterar tänkte jag spontant? Jag älskar ju hösten! Mörkret, tända ljus, vända fokus inåt, hemåt. Ladda energi för att kunna blomma ut när ljuset kommer tillbaka.

Men sen kom jag på att detta inte är helt naturligt för oss. Det var det inte för mig för några år sedan. Då hade alla årets dagar samma tempo. Jag levde inte alls i harmoni med årstiderna eller mina egna cykler.

Det är nackdelen med den maskulina och prestationsbaserade värld vi lever i.

Missförstå mig inte, jag älskar den maskulina energi och jag älskar resultat. NÄR jag står rotad i det feminina, det inkännande, hon som dansar, njuter och leker.

Då blir det tillfredsställande resultat!

Därför är månadens tema just Centrera!

Hur landar det ordet hos dig?

Vad känner du? Vad tänker du? Vad ser du framför dig?

För mig är det en påminnelse om att jag aktivt behöver VÄLJA att komma tillbaka till center och att ständigt göra det valet om och om igen tills dess att det blir en vana. Att stå stadigt. Mer och mer sällan förlora balansen, mindre trött, mer närvarande!

Vi är inte det vi säger eller tänker, vi är det vi gör, dagligen!

När du står i din kraft med full tillgång till hela dig själv är allt möjligt.


SWC Oktober.jpg


Så med denna dagliga kalender vill vi i SoulWorkClub bjuda in dig att centrera, igen och igen och igen. Att dagligen ställa upp för dig själv så att du i sin tur kan ställa upp för andra med äkthet och till och med tacksamhet ;)

Alla passen finns guidade inne i vårt Membership. För dig som inte vet vad det är:

Guidade pass som är indelade i WorkOut och WorkIn. Så att du kan träna smartare inte bara hårdare. Framförallt är passen både otroligt roliga och effektiva.

Du kan säga upp ditt medlemskap närsomhelst.

Börja idag så bjuder vi på 10 dagar! 


Press Play så ses vi :)

Kraft och Kramar Johanna

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar