SoulStart

SoulStart-program-1500-3

Tvivlet ligger där som en liten viskande påminnelse. Kanske något som någon sagt till dig som tyvärr etsat sig fast. Eller så kan det vara en egen vald sanning som egentligen är helt förlegad. 

För du har så mycket mer inom dig än du någonsin kan tro! Din potential är större än något du upplevt tidigare. Om du bara väljer att tro på dig själv. Det är svårt. Jag vet. Så ibland kan man låtsas! Jo faktiskt! Om man låtsas lite så lurar man nästan hjärnan och till slut börjar man tro på sig själv! Ha! Precis som du kanske lurat hjärnan att tro att du inte kan ;)

För vi kan alla, och med redskapen och coachingen från grymma Ida B Olsson tar SoulStart hela dig till nya höjder!

Programmet för dig som inte vet var du ska börja. Tycker det är svårt att träna ”själv”, träna ”online” eller få in rörelse dagligen överhuvudtaget. Du kanske är en allt eller inget person som inte får till det långsiktigt. Eller lägger ganska mycket tid och energi på din hälsa men inte får resultaten du önskar?

SW-Soulstart-Release-700-380


SoulStart är vårt holistiska 6 veckors program som guidar dig steg för steg utan stress och press men med garanterat tillfredställande resultat!

Idag är dagen - vi väntar på dig inne i SoulStart!

Gå med senast senast 10/1 så är det ditt för endast 690 kr (sen kostar det 998 kr)! Som bonus guidar Ida och Johanna dig personligen de två första veckorna i vår privata FB grupp. Här får du inspirerande live sessioner, tillfälle att ställa dina frågor, dagliga tips samt styrkan av att göra SoulStart tillsammans i grupp!

Passa på att bjuda med din kompis, delad framgång är ännu mer tillfredsställande ;)

Till SoulStart0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar