Reset - SoulWork 2.0

57

Människor har aldrig ”unnat” sig så mycket skit som just nu!

Helt förståeligt då vi lever mitt i en pandemi. Vi suktar efter intryck utanför hemmets väggar, djupa sociala sammanhang, beröring, nya spännande dofter, ja mer själ och förundran helt enkelt.

Så vi unnar oss saker som kortsiktigt sätter guldkant på vardagen. Ett extra avsnitt av den där serien, ett glas vin en helt vanlig kväll, lite extra godis, en extra semla. Det skulle ju kunna vara helt underbart, OM vi genuint fick mer energi och tillfredsställelse (långsiktigt ;) av dessa saker. Men tyvärr ger de oss oftast kortsiktig njutning eller avkoppling (istället för påkoppling = TurnOn). Många av oss är fortfarande trötta och otillfredsställda…

Att vända skeppet 360° tar mycket energi och resulterar ofta till att det vänder tillbaka lika snabbt igen. Men att införa en liten förändring baserad på respekt och kärlek till sig själv (och din omgivning) upprepade gånger, likt en ritual, är ganska enkelt. Det kan till och med vara lite kittlande, pirrigt och spännande!

Därför introducerar vi nu SoulWork 2.0 - En Reset dag den 20e varje månad!


Några dagar innan den 20e får du som har Membership information om vår gemensamma Reset dag. Det kommer vara allt ifrån guidade ritualer, SoulFood recept, WorkIn, WorkOut samt verktyg för SoulSurfing. Reset dagen ligger alltid den 20e varje månad och kommer att fungera oavsett om det är en jobbdag eller helg.

Reset dagen kommer att lämna dig glasklar. I mer kontakt med din intuition, djupa josiga lust och inte minst din gudomliga kropp som törstar efter din kärleksfulla uppmärksamhet!

Vi ser så fram emot vår första gemensamma Reset dag den 20 mars! Hur känner du?

Passa på att bjuda in dina vänner till Membership så att de också får chans att vara med :)

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar