Det finns näring i allt

18-mars-2021-1-(9)-2

Denna månad bjuder vi in dig att sakta ner och suga upp näringen genom kroppen. Vi är programmerade att tro att långsamt och stadigt är svagt, medans snabbt och spänt är bra. Vi vet alla hur det fungerade för sköldpaddan och haren, men vi ignorerar fortfarande visdomen (i praktiken iallafall - vem vågar erkänna, räck upp en hand!). Rösten som ropar pressa hårdare, kör på är ofta högre och fångar vår uppmärksamhet lättare.

Därför lanserar vi vårt nya program VågaVila den 5/4. Läs mer om det här! Ett kaxigt och djupt återhämtande program för dig som tar hand om andra, producerar och ger dagligen! Köp VågaVila senast den 11/4 så får du en josig bonus yoganidra att vila med samt personlig guidning och live sessioner med Johanna genom hela programmet via vår privata Facebook grupp!

Livet gör oss ofta modigare genom just erfarenhet (smärta, förlust, utbrändhet något som varit vardag för många av oss de senaste året). Vi tvingas stanna upp, sakta ner och ofta är det då vi mjuknar. April är en chans att suga åt dig, lära dig något nytt från något gammalt. Precis som naturen suger näring ifrån höstens löv så att de gröna späda groddarna kan gro.

And the people sat still
the earth healed and spring came
flowers bloomed
bringing hope and beauty
back into the world

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar