Våga Vila

62-1

Det är lätt att leva ett mediokert liv, man behöver inte göra någonting alls. Men att leva ett tillfredställande liv, det kräver mod! Modet att välja dig själv. Disciplinen att ta en paus från jobbet, familjen eller ”att göra”-listan.

Jösses vad jag fick ta i för att säga nej till alla roliga saker.
För att inte tala om att våga vila när familjen behövde mig.
Och det dåliga samvetet ska vi inte prata om.
Phuu så mycket skuld och skam.

Men här, nu på andra sidan, har min inre frodiga diva brett ut sig. Hon som är genuint kärleksfull om du vet vad jag menar ;)

Hon har liksom hyrt ett rum i mitt hus.
Jag är fortfarande liiiite rädd för henne men jag beundrar henne. 
Jag vill va som hon! Hon har NotToDo listor istället för mina ToDo listor.
Hon har pondus och lekfullhet där jag känner oro och rädsla.
Hon tar sig tiden att njuta. Skiter i åsikter men älskar människor.

Hon har skapat programmet Våga Vila till mig, och till dig ;) Ett kaxigt och djupt återhämtande program för dig som tar hand om andra, producerar och ger dagligen!

Köp Våga Vila senast den 11/4 så får du en josig bonus yoganidra att vila med samt personlig guidning och live sessioner med Johanna 12/4-2/5 i vår privata Facebook grupp. Låt oss möta sommaren utvilade :)


Ser fram emot att möta din inre diva!

Johanna

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar