”How is this perfect?”

april2

Välkomna våren med fötterna, sugandes näring från rötterna. Det finns näring i allt! Vi brukar luta oss tillbaka mot citatet och frågan ”how is this perfect” som alltid får oss att antingen skratta eller gråta. Oavsett så rör det känslorna, för näringen genom kroppen. Allt som lever bär på näring, resten faller bort, blir näring åt något annat som väntar på att födas. Naturen är på så sätt vår lärare.

April är en chans att suga åt dig, lära dig något nytt från något gammalt. Återanvända. Det är också månaden då SoulFood tar mer plats. Något många av er önskat :).

SoulFood omfattar flera olika ritualer, recept och praktiker med mat för hela människan i fokus. Med dessa tekniker kan vi uppmärksamma våra matmönster, sug och vanor på ett mycket djupare plan och på så sätt låta våra begär bli till näringsrik information. Det handlar alltså inte om en ”allt eller inget” diet. Inte heller ”rätt eller fel”. Det fins inga "bör" i SoulFood, men det finns val. Du väljer! Det handlar om att förstå vilken effekt maten har på ditt sinne och i sin tur din kropp och vice versa.

Inled veckan med den guidade SoulSurfingen. Ladda ner månadens workbook, tänd några ljus, ta fram en doft du gillar och tryck på play - allt väntar inne i Membership

Membership ger dig månadskalender med josig träning indelad i WorkOut och WorkIn, bara att trycka på play! Med oss tränar du smartare istället för hårdare. Allt som krävs är 5-25min av din tid och en dator eller telefon. Här får du guidad SoulSurfing med josiga frågor, övningar och intentioner för varje månad, inspirerande spellistor, SoulFood inspiration och recept samt nyheten RESET dagen. En unik dag som lämnar dig glasklar! Sist men inte minst får du tillgång till vårt privata FB community där vi hyllar och stöttar varandra.

Kom som du är, hela du är välkommen i Membership!
Vi ses i klubben SoulSister

Med Längtan - Ditt SoulTeam

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!