Utrymme att blomstra

11 maj

Du är inte tom/slut, du kanske bara inte gett dig själv utrymmet senaste tiden? Något som kom upp hos många av deltagarna i Våga Vila programmet. En av deltagarna delade så vackert i vår gemensamma grupp:

”I motljuset virvlar dammet som jag skulle ta mig an. I köket väntar middagslagning. Men inuti mig väntar en längtan av vila. Den är så stor nu att jag kan bortse från nonsens. Inte bara det nonsens här hemma utan även det utanför, i den stora världen. Men det kräver praktisering och rutiner och ett ständigt lyssnande inåt, vad behöver JAG idag? Tack vilan” - Deltagare Våga Vila 

Ge dig själv marginaler i din vardag att dagdrömma, ögonblick för reflektion eller stillhet. Vill du lyssna på en podd, musik, fåglarna eller dina egna tankar en stund? Alla alternativen är bra, så länge det är vad du vill och behöver mest i det ögonblicket.

Du hittar även flera guidade yoga nidras i Membership. Där ligger en ny nidra denna månad med intentionen om att just blomstra. Tillåt dig själv att dagdrömma en stund idag!

”All the flowers of all the tomorrows are in the seed of today”


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar