Reset Maj: Resan ut

17 maj2

De blommande träden, fåglarna kvittrar och naturen vaknar från den djupa vinterns vila. Det finns en känsla av hoppfullhet i luften, denna lättsamma energi av förändring och en chans att börja på nytt. Det gör våren till den perfekta säsongen för en reset!

Reset dagen är en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Detta fokuserar vi på den 20e varje månad genom både WorkIn och Workout, kärleksfulla ritualer, SoulSurfing och näringsrik SoulFood! I månadens PDF får du recept, ritualer och förslag på pass (dessa finns alla guidade inne i ditt Membership). Se över vad du har hemma, om du behöver inskaffa något för ritualerna och recepten. Skriv ner din inköpslista och planera in din reset dag redan nu!

Kom ihåg att praktisera den med integritet. Anpassa utifrån dina förutsättningar. Ta bort och lägg till så som det passar dig. Kärnan i Reset dagen är att vända uppmärksamheten hem till dig själv. Till din essens, din Soul! Vi ser så fram emot att vända hem tillsammans den 20 maj. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att skriva i vår privata FB grupp.


Let’s Reset
#soulwork2.0

17maj

3 kommentarer

Jeanette Wessel
 

Hej, jag hittar inte denna på min sida. Vart hittar man den? Är inne på member på mina sidor. Stort tack från en förvirrad människa  :D Och passar på att tacka för en underbar sida, och älskar att kunna träna hemifrån med denna kvalite!! 

Läs mer
Läs mindre
Johanna Hector
 

Åh du är inte förvirrad alls! Den lades ut en timma efter bloggen på din membership sida. Den ligger överst under SoulSurfing, där du även laddar ner månadens workbook. Har du hittat den?

Läs mer
Läs mindre
Jeanette Wessel
 

Jag har hittat den❤️❤️👌🏼Tack!!

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar