Reset and Glow!

20maj

I dagens Reset ritual lägger vi lite extra fokus på huden. Med dessa enkla och kraftfulla ritualer ger du huden de bästa förutsättningarna för att stråla ikapp med havets glitter denna sommar!

Torrborsta hela kroppen innan du hoppar i duschen. Börja vid fötterna och arbeta dig upp mot bröstet med mjuka cirklar. Torrborstning tar bort döda hudceller och stimulerar lymfan och blodcirkulationen, vilket stöder kroppens naturliga avgiftningsprocess och ger dig en boost av energi.

Ta sen en iskall dusch! Forskning visar på att regelbunden exponering för kyla kan förbättra din blodcirkulation, öka din immunitet och frigöra humörboostande endorfiner. Är du inte van vid kylan så ställ dig i duschen och sänk gradvis temperaturen. Det kan vara allt mellan fem sekunder till två minuter. Passa på att tvätta ansiktet i iskallt vatten. Det ger dig ett enormt Glow!

Massera sedan in dina favorit produkter i mjuka cirklar över både kropp och ansikte! Avsluta med ett vackert läppstift eller ljuvlig läppglans ;)

När du ändå är i badrummet, passa på att städa ur sminkväskan. Dessa produkter har alla ett bäst föredatum (precis som mat) och samlar på sig bakterier som du inte vill ha i ansiktet. Kasta gamla produkter, städa ur lådor/necessär och tvätta rent sminkborstarna.

- hela dagens ritualer finns inne i Membership 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar